REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Oana Radu, sărutată pe scenă de un bărbat de la care a primit trandafiri

Oana Radu, sărutată pe scenă de un bărbat de la care a primit trandafiri

A.F. 22 iulie 2024 | 00:00 207

Oana Radu s-a sărutat pe scenă, în timpul unui concert, cu un bărbat care i-a dăruit trandafiri. Întreg momentul a fost filmat, iar scena a ajuns pe rețelele de socializare.

Oana Radu, sarutata pe scena de un barbat de la care a primit trandafiri

Sâmbătă seara, Oana Radu a susținut un concert la o locație de petreceri din Iași. A urcat pe scenă, în fața fanilor, într-o ținută bine asortată, care i-a pus formele în evidență. A cântat cele mai cunoscute melodii ale sale, a dansat și s-a bucurat de aplauzele și de uralele publicului.  

La un moment dat, pe scenă, a urcat alături de ea un bărbat, care i-a dăruit un buchet de trandafiri. Când l-a văzut, acesta i-a spus câteva cuvinte, iar ea a reacționat la microfon: „Și eu sunt foarte îndrăgostită de tine. Și dacă suntem îndrăgostiți unul de celălalt ce putem să facem? Să ne pupăm!”, a spus Oana Radu pe scenă, în fața zecilor de persoane prezente la concert.

Cei doi s-au sărutat îndelung, iar momentul a fost surprins de camerele de filmat. Rămâne de văzut dacă artista e îndrăgostită sau a făcut totul de dragul show-ului.

Oana Radu, sarutata pe scena de un barbat de la care a primit trandafiri

Oana Radu a divorțat de Cătălin Dobrescu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au anunțat divorțul în urmă cu câteva luni, iar artista a scos la iveală amănunte neștiute din căsnicia ei. Se pare că vedeta a suferit foarte mult și i-a fost extrem de greu să iasă din relația toxică.  

Artista a declarat că nu mai vorbește deloc cu fostul soț și că nu își dorește să mai aibă nicio legătură cu acesta. „Nu este nicio relație acum și este cel mai bine pentru mine. Nu avem niciun contact. Îmi pare rău să spun, dar este ultima persoană pe care aș vrea să o văd. Mi-a făcut foarte, foarte mult rău. A fost rău în relație”, a mărturisit Oana Radu la Star Matinal, potrivit Ego. Cântăreața a explicat că a fost nevoită să se apere în fața acțiunilor fostului soț.

Oana Radu, sarutata pe scena de un barbat de la care a primit trandafiri

„Cel mai urât mi se părea la televizor când vedeam oamenii care au fost într-o relație și apoi se bălăcăresc. Nu aș fi vrut niciodată să ajung să vorbesc despre relație la televizor, dar lucrurile care s-au întâmplat după căsătorie pentru mine au fost îngrozitoare și am avut nevoie să mă apăr, pentru că îmi era frică”, a adăugat ea. Oana Radu a subliniat că nu regretă decizia de a se despărți de Cătălin Dobrescu și este încrezătoare în drumul ei.

„Nu e prea frumos să îți speli rufele în public. Când ești presat de anumite de acțiuni și când ești frustrat, când nu poți să mai locuiești în casa pentru care tu ai muncit, când nu poți să mai fi liniștit, când îți dispar lucruri din casă…”, a mai spus artista, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436