REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
16.3° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Oana Radu și Bogdan de la Ploiești vin la Mangalia!

Oana Radu și Bogdan de la Ploiești vin la Mangalia!

Victor ROTARU 3 iunie 2024 | 00:00 2698

Primăria Mangalia va redeschide Grădina de vară „Farul”, modernizată cu fonduri europene, cu ocazia festivității de absolvire a elevilor de liceu. La evenimentul programat luni, 3 iunie, ora 10:00, vor fi prezenți elevii claselor a XII-a de la toate liceele din oraș, părinții acestora și cadre didactice. Cu această ocazie, primarul Radu Cristian va înmâna tuturor absolvenților, diriginților și directorilor de liceu, plachete festive, în semn de prețuire pentru actul educațional din învățământul liceal.

Oana Radu si Bogdan de la Ploiesti vin la Mangalia!

Elevii vor purta robe și alte accesorii specifice festivității de absolvire, oferite de Primărie. „Această festivitate este primul eveniment organizat la Grădina de vară „Farul”, modernizată cu bani europeni. Am ales să redeschidem noul edificiu cultural, cu o manifestare dedicată liceenilor, pentru a sublinia, astfel, importanța acestui stabiliment în organizarea evenimentelor educaționale și cultural-artistice în orașul nostru. Deși mulți nu mai credeau în acest proiect, noi am reușit să readucem la viață un simbol al Mangaliei și să oferim comunității locale o grădină de vară de care suntem cu toții mândri”, a precizat primarul Radu Cristian. Evenimentul dedicat absolvenților claselor a XII-a va continua în seara aceleiași zile, pe platoul din fața Casei de Cultură, de la orele 19:00, cu un spectacol special organizat de Primăria Mangalia pentru ei. Invitații serii vor fi interpreții Oana Radu și Bogdan de la Ploiești, care vor oferi un spectacol electrizant, pentru toți cei prezenți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515