REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Oana Roman a făcut noapte albă după ce o persoană ar fi vrut să-i facă rău

Oana Roman a făcut noapte albă după ce o persoană ar fi vrut să-i facă rău

A.F. 8 iulie 2024 | 00:00 350

Oana Roman, în vârstă de 48 de ani, a fost foarte dezamăgită de ce i s-a întâmplat recent și a mărturisit că nu a putut să doarmă toată noaptea. Vedeta crede că a fost victima unei răzbunări și a făcut publică toată întâmplarea.

Oana Roman a facut noapte alba dupa ce o persoana ar fi vrut sa-i faca rauOana Roman

Oana Roman este extrem de activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe fani atât cu momentele plăcute din viața ei, cât și cele mai puțin plăcute. Recent, fiica lui Petre Roman le-a povestit urmăritorilor că nu a putut dormi toată noaptea, după ce o persoană ar fi vrut să-i facă rău. Mai exact, vedeta se pregătea pentru un eveniment important din viața ei și era plecată, timp în care mașina i-a fost zgâriată intenționat. Chiar recent și-a vopsit autoturismul, astfel că a afectat-o atât de tare această întâmplare și nu a putut să doarmă toată noaptea.

„De ce oare să faci aşa ceva? De ce?“

„Și uite cum nu dorm eu de supărare că azi cât eram la probele pentru raliu, maşina mea era în fața casei, scoasă azi din service unde am vopsit-o nouă, și am găsit-o zgâriată cu cheia în spate de acest individ. De ce oare să faci aşa ceva? De ce?“, a povestit Oana Roman, pe pagina sa personală de Instagram.

De asemenea, cum nu a putut să doarmă, vedeta a avut timp să se gândească și a găsit o posibilă explicație pentru care s-a ajuns într-o așa situație. Ea crede că cineva a fost deranjat de comentariile ei și a decis să-i dea o lecție.

„Bună dimineața, după o noapte de insomnie. M-am supărat tare aseară… sper să nu fie cum au spus unii dintre voi, că mi-a zgâriat mașina aşa dintr-o răzbunare pentru că mi- am permis eu să am un punct de vedere despre cum este administrată comuna unde locuiesc. Sper totuși să nu aveți dreptate și să nu se fi coborât atât de jos”, a adăugat fiica lui Petre Roman, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E expirata de mult,trebuie sa vorbească cu un vetersn de război care a făcut Normandia,dar dau dus și ei
2
0
nu ii mai dati atata atentie ca nu e cazul .sa-si vada de shaormele ei .
3
0
basholdina nedormita si obositutza ???
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510