REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Oana Roman, amenințată cu bătaia de fiul unui fost polițist

Oana Roman, amenințată cu bătaia de fiul unui fost polițist

Replica API 3 februarie 2022 | 00:38 5529

Oana Roman este obișnuită și cu mesajele negative pe care le primește pe rețelele de socializare, în special de la femei, așa cum a declarat pentru Replica. Însă, cel mai nou mesaj, unul destul de violent, care conține și amenințări, vine din partea lui Adrian Ştefanian, fiul fostului polițist Emanuel Ştefanian, un client vechi de-al procurorilor, care a fost condamnat, definitiv, în 2015, de Curtea de Apel Constanța la 8 ani de închisoare, în regim de detenție, pentru că a torturat doi tineri. A ieșit din închisoare, dar nu de mult timp.

Mesajul lui Adrian Ștefanian îl puteți regăsi în fotografia de mai jos, iar Oana Roman a ales să-l facă public, tocmai pentru a atrage atenția celor din jur, considerând că este un om periculos.

Click pe imagine pentru vizualizarea mesajului lui Ștefanian

Habar nu aveam despre cine este vorba. Am primit un mesaj foarte… Mai primesc mesaje de hate, dar acesta mi s-a părut extrem, cu amenințări cu bătaia… Eu așa fac de obicei: când primesc mesaje din acestea extreme le public, tocmai să arăt oamenilor că trebuie să se ferească de anumiți indivizi. Și, din cauza limbajului, mi-am dat seama că nu este ok ceva. Fără să știu despre cine e vorba, mi-am dat seama că e periculos. Repet, nu știam cine e. Apoi mi-au scris niște fete care mă urmăresc și mi-au trimis niște articole publicate de voi, în care apărea el. Așa am aflat despre cine este vorba. Dar am simțit de la bun început că e un om periculos, pentru că mesajul era foarte virulent, mult mai virulent ca altele. Iar, de obicei, pe mine nu mă înjură bărbații. Și mi s-a părut ciudat că e bărbat și că e atât de virulent. Legat de dietă și tot ce spunea acolo, nu înțeleg ce legătură are el. Ideea este că vorbim despre un personaj despre care am aflat ulterior că este foarte periculos și nu înțeleg de ce vorbește așa. Pentru că dacă a vorbit așa cu mine, este clar că o face și cu alții”, a declarat, pentru Replica, Oana Roman.

Întrebată dacă a fost nevoită vreodată să ia măsuri de protecție în urma mesajelor primite, Oana Roman a spus că nu. De asemenea, vedeta a spus, pentru Replica, că încă se gândește dacă va depune plângere pe numele lui Adrian Ștefanian.

Adrian Ștefanian

Adrian Ștefanian, o mai veche cunoștință a oamenilor legii

Precizăm că Adrian Ștefanian, fiu de polițist, este o mai veche cunoștință a oamenilor legii. În 2015, a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Constanța la 8 ani de închisoare, în regim de detenție, pentru că a torturat doi tineri. Inițial, instanța de fond i-a dat 10 ani, iar complicelui său, Virgil Mocanu, 3 ani cu executare, însă magistrații instanței superioare au admis apelurile declarate de inculpaţi împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătoria Constanţa și au desfiinţat în parte sentinţa apelată. Rejudecând, Curtea a descontopit pedeapsa rezultantă aplicată lui Ştefanian în pedepsele componente de 7 ani (două pedepse), de 5 ani (două pedepse) şi 3 ani închisoare ( aplicată prin sentinţa penală nr. 165/08.02.2008 a Tribunalului Bucureşti ), a adăugat la fiecare dintre pedepsele stabilite inculpatului Ştefanian Adrian prin prezenta decizie pedeapsa de 3 ani închisoare aplicată inculpatului prin sentinţa penală nr. 165/08.02.2008 a Tribunalului Bucureşti. Rezultând pedepsele de 8 ani închisoare, 6 ani închisoare, 6 ani închisoare şi 5 ani închisoare, Curtea a contopit pedepsele, iar Ștefanian s-a ales cu pedeapsa cea mai grea de 8 ani închisoare, în regim de detenţie. Mocanu a fost condamnat la 2 ani cu suspendare, cu o perioadă de supraveghere de 3 ani.

Precizăm că, printre victimele lui Ștefanian, se numără și judecătorul Ciprian Coadă. Judecătorul a fost înjurat, ameninţat cu moartea şi urmărit prin trafic, în timp ce se afla cu soţia şi copilul său de şase ani în maşină, de către Ştefanian. Incidentul a avut loc pe 20 martie 2013, în zona Poarta 1. Totul a pornit de la faptul că justiţiarul i-a atras atenţia să nu mai urineze pe stradă. Pentru gestul său, inculpatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Citește și: Şmecherul care a ameninţat un judecător, condamnat la închisoare

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe cine a sechestrat?
1
2
Cica stefanian e gay acum umbla cu barbati
8
5
Halyay pasaryka!
2
5
la cit de enervanta e cu prezenta ei e normal
7
5
Este agresiv papagalul ca iar a schimbat sobolanul pe care il fumeaza. Este dependent de etnobotanice, prizeaza aracet ca boschetarii, care le cumpara pe datorie ca nu are dupa ce bea apa.
13
5
Inapoi la beci cu pitpalacul agresiv !!! Ma rog... in China s-ar fi rezolvat mai rapid si eficient problema asta
8
5
Pai educatia o fac parintii. Copiii sunt oglinda, ca sa nu zic copia, parintilor. Vezi psihologie. Iar obsesia e boala psi hhica
13
5
Inca mai exista ordinarul asta? Credeam ca a murit de mult
16
6
asta i un dereglat psihic , freaca motanu toata ziua , nu face absolut nimic , comenteaza la absolut orice pe facebook , un frustrat cu putza mica si impotent .omu nu are leac..doar internat la palazu , atat...pacat de tasu care era baiat...
20
5
Adi este un membru important al comunitatii gay locale si ma indoiesc ca cele scrise sunt si reale. Rar gasesti baiat mai sensibil si blajin.
23
8
Ce treaba are tatal politist a lui gunoiu asta?
14
8
Cretule tot vocea aia de gagica ai ? Tu esti interlop papagalule ? Iti luau toti fraierii banii si acum de dai smecher !?!?!
25
6
Sa-l duca si sa-l diagnosticheze la psihi atrie. Posibil sa consume si dr. Tb internat, nu inchis.Tb tratat
21
6
O saracie de om. Merge cu masina din 2003, il conduce foamea si se umfla pe enternet.
23
6
Cine-i asts ?
14
5

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303