REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Oana Roman i-a dat replica lui Marius Elisei, după ce a spus că nu vrea să mai aibă legătură cu ea: „Vreau să îi mulțumesc public”

Oana Roman i-a dat replica lui Marius Elisei, după ce a spus că nu vrea să mai aibă legătură cu ea: „Vreau să îi mulțumesc public”

Valentina CAMARA 28 ianuarie 2023 | 00:00 847

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu a venit peste lumea mondenă ca un trăsnet.

Oana Roman i-a dat replica lui Marius Elisei, dupa ce a spus ca nu vrea sa mai aiba legatura cu ea: „Vreau sa ii multumesc public”

În urmă cu o zi, ea era cea care, în mediul online, pentru fanii ei, spunea public că deja Marius nu mai locuiește sub același acoperiș cu ea.

Oana Roman a comentat ieșirea publică a lui Marius Elisei

La scurt timp, în spațiul public a apărut și prima reacție a fostului ginere al lui Petre Roman. Scurt și la obiect, dar foarte dur în declarații, Marius Elisei a spus că nu mai există cale de împăcare cu ”această fată”, așa cum a preferat el să îi spună celei care l-a făcut tată.

Și, așa cum era de așteptat, declarații lui au ajuns și la Oana Roman, care acum a avut o reacție publică despre modul în care a ajuns Marius Elisei să i se adreseze.

În mod ironic sau nu, fiica fostului politician a ținut să îl mulțumească celui care i-a fost soț că, deși se apropie de vârsta de 50 de ani, în ochii lui a rămas tot o ”fată”.

”Vreau să îi mulțumesc public pentru că, deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată”, a scris Oana Roman, pe pagina sa de Instagram, după ce Marius Elisei a spus: ”Nu vreau să mai am nicio legătură cu această fată”.

”Mie mi se pare că asumarea nu este un act de curaj”

De asemenea, după ce vestea a făcut înconjurul lumii mondene și a rețelelor sociale, Oana Roman a primit o mulțime de mesaje din partea celor care sunt de partea sa.

Astfel că și pentru ei, vedeta a avut acum un mesaj, prin care a ținut să le mulțumească pentru susținere și pentru că văd în ea o femeie puternică, curajoasă și asumată.

”Am primit atâtea mesaje de la voi, încât mi s-a blocat căsuța de mesaje, sunt sute, sute. Și în multe dintre ele spuneți că apreciați faptul că sunt asumată și curajoasă. Mie mi se pare că asumarea nu este un act de curaj, ci un act de normalitate. Sau așa ar trebui să fie. Cu toții, cred că ar trebui să ne asumăm viața așa cum e, fără să ne ascundem. Eu am învățat de la părinții mei asumarea și onestitatea și încerc să le transmit mai departe”, a mai spus vedeta, tot în mediul online, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine e Oana ? Ce mare vedeta ?Daca nu era Petre Roman ,era o anonima si asa trebuie sa ramana.
8
0
jegurile astea sa-si spele rufele si rahaturile la ei acasa nu la gazeta .Si eu care credeam ca a mai slabit individa.
9
1
a asteptat vestea asta. Se vor napusti toti sa profite de frumusetea si bunaciunea basholdinei !
10
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303