REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Oana Roman își vinde rochiile. „Am datorii, asta e!“

Oana Roman își vinde rochiile. „Am datorii, asta e!“

Replica API 21 decembrie 2019 | 00:00 447

Oana Roman

foto: arhivă personală

Oana Roman (43 de ani) arată mai bine ca niciodată, a slăbit opt kilograme și a pierdut mai mulți centimetri în talie, în urma unor tratamente la o clinică din Pitești. Noua siluetă, dar și datoriile acumulate în ultima vreme au determinat-o pe vedetă să recurgă la un gest radical. Își vinde rochiile.

După ce a terminat cu amenajarea vilei in valoare de 160 000 de euro, Oana Roman a constatat că are de acoperit o serie de datorii. ”Am datorii, asta e. Am cheltuit mult și cu amenajarea casei. De aia muncesc zi și noapte, nu e așa ușor”, a declarat Oana.

Oana este imaginea brandului de rochii ESA by Oana Roman, prilej cu care și-a schimbat toată garderoba și a scos la vânzare rochiile vechi, care acum îi sunt largi. “Le vând pe toate, nu am ce să mai fac cu ele. Dacă nu reușesc să le vând, o să le dau”, ne-a mai spus fiica lui Petre Roman. Prețul unei rochii din vechea garderobă a Oanei pornește de la 200 de lei.

foto: arhivă personală

Oana Roman a declanșat o adevărată isterie în mediul online după ce a pozat doar în lenjerie intimă alături de Vica Blochina, pentru o campanie publicitară la lenjerii de pat, afacere din care fosta amantă a lui Victor Pițurcă face bani frumoși. A fost primul pictorial al mezinei lui Petre Roman într-o ipostază considerată de unii fani mai mult indecentă decât sexy.

Oana a fost făcută cu ou și cu oțet, iar unul dintre reproșuri a fost acela că nu a slăbit atât de tare, încât să-și permită o ședință foto atât de sexy. Sătulă de critici, Oana a răbufnit: ”Nu mă interesează, eu aș mai poza o dată. E adevărat că nu am mai pozat niciodată atât de îndrăzneț, dar am slăbit opt kilograme. Și în fond și la urma urmei, nu eram în fundul gol. Aveam și un prosop pe cap”, a declarat Oana.

foto: arhivă personală

Vedeta a ținut să precizeze că faptul că a pozat sexy nu are nicio legătură cu separarea de soțul ei, Marius Elisei. ”Eu nu am pronunțat niciodată cuvântul divorț. Am scris că este vorba de o separare. Trebuia să faceți analiza pe text. Nu mă interesează ce a înțeles lumea. Ne-am separat și mai departe timpul va decide ce se va întâmpla cu noi”, a mai spus Oana. Întrebată dacă Marius a plecat de acasă, Oana a replicat sec: ”Stă unde vrea!”

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veau sa cumpar si eu ceva caci vreau sa-mi fac o parapanta.
2
0
Evita pozitiile de sex cu ea deasupra ca mori lent ,sigur si in chinuri.Ce Guantanamo,ce simularea inecului.....
4
0
ce atatea stiri cu umflata asta? n-aveti despre cine sa scrieti? ma doare in plua ca a slabit ea 8 kg din alea 120.
4
0
pe curvistina asta grasa o parleau striperii , fiind platiti pentru asta de catre bagaboanta...
5
0
Valeeeu, dati-mi repede galeata, ca vomit tot ceea ce am mancat pe ziua de azi!
5
0
Alta care munceste zi si noapte,tu Oano vezi sa nu te cocosezi de atata munca.
6
0
bun asa ca oricum nu aveam prelata la masina poate gasesc ceva sa-mi placa .nu mai faceti toate proastele celebre .asta s-a maritat cu looserul alal ca sa faca un copil acum ca e duamna pozeaza gretos cu suncile la vedere poate o ia vreo shaormewrie drept imagine
5
0
sa mi fac un balon
7
0
Cumpar una. Vreau sa-mi fac garaj...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510