REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Oana Roman, noi detalii despre starea ei de sănătate

Oana Roman, noi detalii despre starea ei de sănătate

Ana Maria LIPAN 18 aprilie 2023 | 00:00 625

Oana Roman a trecut prin momente dificile, după ce a fost infectată cu Covid-19. Vedeta a petrecut Paștele singură, însă fostul ei partener, Marius Elisei, a fost tot timpul lângă ea, dar și lângă fiica lor, Isabela, potrivit spynews.ro. Oana Roman a mărturisit care este starea ei de sănătate și cum se simte în aceste momente.

Oana Roman, noi detalii despre starea ei de sanatate

Anul acesta, de Paște, Oana Roman a petrecut singură, asta pentru că vedeta a fost infectată cu coronavirus. Marius Elisei, dar și fiica lor, Isabela, au stat tot timpul lângă ea și au ajutat-o să se pună pe picioare cât mai repede. Oana Roman a mărturisit pe contul ei personal de Instagram care este acum starea ei de sănătate.

Care este starea de sănătate a Oanei Roman

Oana Roman își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată le-a dezvăluit urmăritorilor că testul a ieșit negativ, însă nu și-a revenit în totalitate cu vocea și încă tușește.

Oana Roman, noi detalii despre starea ei de sanatate

''Vești bune. Eu am de azi test negativ, iar Isa și Marius la fel. Totul bine. Doamne ajută! Azi am deja testul negativ, dar încă nu mi-am revenit cu vocea sunt încă foarte fonfăită, îmi curge încă nasul și tușesc un pic. Aș fi vrut să ies, dar e mult prea urât afară.'', a declarat Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Gestul pe care l-a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman

Chiar dacă au trecut printr-un scandal în urmă cu câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei au o relație bună pentru fiica lor, iar vedeta a mărturisit pe contul ei personal de Instagram că fostul partener a fost lângă ea în tot acest timp. Marius Elisei a vizitat-o, i-a adus medicamente și a adormit pe canapeaua din sufragerie.

”Fizic a fost lângă mine și Marius, care mi-a adus medicamente, test și a dormit jos pe canapea, ca să nu fiu singură.”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da e si durdulie scrofina !!!
2
1
ce boccie
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303