REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.6° Constanța Joi, 25 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6801
25.6° Constanța Joi, 25 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6801
 

Oana Roman pusă la punct de angajații unui hotel din Venus. „ Când intri undeva se dă Bună Ziua!”

Oana Roman pusă la punct de angajații unui hotel din Venus. „ Când intri undeva se dă Bună Ziua!”

Mariana MURAT 25 iulie 2024 | 12:47 7726

 Oana Roman este subiectul unui nou scandal, de această dată pe litoral. Venită la mare împreună cu fiica ei, fosta prezentatoare a fost apostrofată de angajatul unității de cazare, mai exact Carmen Internațional, din cauza comportamentului său.

Oana Roman pusa la punct de angajatii unui hotel din Venus. „ Cand intri undeva se da Buna Ziua!”

Fiica lui Petre Roman s-a plâns pe internet de comportamentul unor angajați ai unității de cazare unde a vrut să petreacă vacanța alături de fiica ei. În replică, și angajații au apostrofat-o pe vedetă pentru comportamentul ei.

"Vezi că am avut ceartă din cauza ta, că ți-ai lăsat copilul nesupravegheat și mi-a venit la recepție în timp ce tu te certai ca ești vedetă să te lase să parchezi mașina ... Crezi că dacă ești vedetă gata, ți se cuvine totul? Dacă ceva nu merge, gata, chemi televiziunea? (nu știu cine te consideră pe tine vedetă, tatăl tău a fost, eu de tine n-am auzit până ieri) Apropo, când intri undeva, se dă Buna ziua. Îți recomand să citești codul bunelor maniere și să nu-ți mai lași copilul nesupravegheat.", a fost mesajul scris de angajatul hotelului.

Oana Roman pusa la punct de angajatii unui hotel din Venus. „ Cand intri undeva se da Buna Ziua!”

Așa cum era normal, Oana Roman a reacționat și a spus cum au stat, de fapt, lucrurile.

"Iată limbaj al unui domn care lucrează la recepția unui hotel de lux. Nu am vrut ieri să comentez public maniera în care au vorbit și s-au purtat acești oameni cu un copil care a ieșit din hotel plângând pentru că a fost dată afară deși ea se dusese să întrebe de o persoană care stătea în hotel în timp ce eu căutam loc de parcare...Isa nu era supravegheată, se dăduse jos din mașină fix în ușa hotelului și urma să fie preluată de prietena noastră. Am lăsat lucrurile fără să spun nimic iar azi acest personaj mi-a scris acest comentariu public pe Instagram. Vă las pe voi să trageți concluzie. Cei care au în grijă hotelul ar trebui să fie atenți pe cine angajează.", a scris Oana Roman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema este alta, ea nu era cazata acolo, era doar in vizita la restaurant. Si s-a luat de paznic ca sa o lase sa parcheze ca daca nu cheama televiziunea
2
0
O ZDREEANTA ANALFAABRTA TINUTA AN PUF DE PARINTI.NU A MUNCIT O ZI AN VIATA EI. ALO A N A F SESIZATIVA,FRATILOR , DE UNDE ARE PUTOAAREA ASTA BANI DE TRAIESTI AN BOGATIA ASTA? NE SFIDEAZA PUR SI SIMPLU. AN REST E CANCAN.
4
0
Beizadeaua asta face scandal peste tot.
7
0
Romani nu uita tactul a vândut tot ce. Să putut in r*mâni a dat jos pe Ceaușescu și tu ai pretenții mai scrofoolino needucata
8
0
Așa i trebuie! Crede ca i se cuvine mai mult ca altora! Asa s a învățat , la munca !
14
0
ca au dat-o afara din hotel dupa ce le-a infundat budele.
20
0
Sunt unii sau unele de o nesimțire și indolenta greu de imaginat.Educatie zero,părinți zero,cultura generala zero.Mai fac și umbra pământului...niște nulitati ai societatii
20
2
O vaca cu alte cuvinte
29
1
Petre Roman a făcut plaja la Bai Reci Techirghiol. Vopseaua era de calitate.
14
1

REPLICA



LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699