REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Oana Roman rupe tăcerea și spune adevărul despre reîntoarcerea în televiziune

Oana Roman rupe tăcerea și spune adevărul despre reîntoarcerea în televiziune

A.F. 12 iulie 2024 | 00:00 427

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete ale showbiz-ului românesc, a vorbit pentru prima dată după mult timp despre o revenire în televiziune. Ce a avut de declarat fiica lui Petre Roman. 

Oana Roman rupe tacerea si spune adevarul despre reintoarcerea in televiziuneOana Roman

De mulți ani de zile, Oana Roman a devenit una dintre cele mai renumite creatoare de conținut din România. S-a axat pe zona online-ului, care a devenit o sursă în plus de venit. În trecut, a existat o perioadă în care a cochetat și cu televiziunea. Ce spune acum însă despre o revenire în acest domeniu. 

Oana Roman, despre întoarcerea la TV 

Oana Roman a avut o perioadă în care a activat pe micile ecrane, apoi a decis să se retragă. Acum, după ani buni de absență, fanii au început să-i adreseze întrebări în acest sens. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe Instagram, vedeta a fost întrebată dacă s-ar mai întoarce la TV. 

„Ai vrea să te mai întorci la TV? O nouă emisiune?” - a fost întrebarea primită de Oana Roman. 

„Sincer, în momentul ăsta am atât de multă libertate și mă simt atât de bine cu ceea ce fac, încât aș merge înapoi la televiziune doar dacă aș face o emisiune poate înregistrată și cu o frecvență săptămânală. 

Dar nu m-aș mai întoarce sub nicio formă să fac o emisiune zilnică, în direct, așa cum am făcut. Dar poate ceva înregistrat, poate ceva tip interviu probabil că mi-ar plăcea să fac” - a fost răspunsul primit de internautul care i-a adresat întrebarea Oanei Roman. 

Televiziunea, o pasiune pentru Oana Roman 

În trecut, vedeta mărturisea faptul că televiziunea nu este meseria sa de bază, ci una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, scrie click.ro.

„S-a înţeles greşit. Eu am vrut să spun că meseria mea de bază nu este televiziunea, ci pasiunea mea. Până acum nu am făcut-o într-un mod atât de susţinut pe cât mi-aş fi dorit. Şansa care mi s-a oferit cu „Drept la ţintă“ a fost extraordinară. A venit într-un moment în care nu mă aşteptam. Am ezitat foarte mult înainte să accept,pentru că sunt o perfecţionistă şi eu însămi am avut dubii, dacă sunt potrivită sau pregătită pentru a face lucrul ăsta” -  ne mărturisea Oana Roman, acum ceva timp. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu creez dimineata mai mult continut ca rupatoarea asta de tacere si nu apar la gazeta mai ales daca am fost constipat
4
0
ca sa taie injuraturile. Si s-o mai retuseze pe basholdina.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510