REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Oana Roman, surprinsă de prețurile mari ale magazinelor din Egipt

Oana Roman, surprinsă de prețurile mari ale magazinelor din Egipt

Valentina CAMARA 20 februarie 2023 | 00:00 692

Oana Roman și fiica sa, Isabela, se bucură de vremea frumoasă din Hurghada, Egipt, căci au plecat în vacanță. Vedeta le-a povestit fanilor că a fost surprinsă, atunci când a ajuns la un magazin și a văzut prețurile. Nici atitudinea vânzătoarei nu a fost pe placul său.

Oana Roman, surprinsa de preturile mari ale magazinelor din Egipt

Oana Roman este activă în mediul online și își ține la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viața sa. Așa s-a întâmplat și de această dată, când vedeta a plecat împreună cu fiica sa în vacanță.

Oana Roman a povestit pe Instagram că a fost surprinsă, atunci când a văzut cât a fost nevoită să plătească pentru o folie de pastile și o cremă cu protecție solară. Nici reacția personalului nu a fost pe placul vedetei, mai ales după ce i s-a spus că nu va primi bon fiscal.

Oana Roman, nemulțumită de prețurile mari ale magazinelor din Egipt

Vedeta se află în Hurghada, Egipt și a povestit că a avut parte și de o surpriză neplăcută, atunci când a ajuns într-un magazin.

Oana Roman a spus că fiica sa, Isabela, a avut nevoie de o cremă cu protecție solară și o folie de pastile. După ce a găsit produsele de care avea nevoie, vânzătoarea i-a spus că totul costă 30 de euro, iar mai apoi, vedeta a cerut bon fiscal.

Reacția vânzătoarea a surprins-o pe vedetă, căci i-a spus că nu funcționează casa de marcat. Oana Roman a mai spus că nu se aștepta la o așa situație și nici la prețurile mari.

„Deci, ăștia la magazine aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta. M-am dus să cumpăr niște Nurofen și o cremă cu protecție solară pentru Isa, pentru că evident, astăzi a stat prea mult în piscină. Nu a vrut să își dea cu cremă și a făcut o mică insolație și pe o folie și pe o cremă absolut banală, mi-a cerut 30 de euro și când i-am cerut bon, mi-a zis că nu merge casa de marcat. Și am plecat. 30 de euro…niște escroci”, a povestit Oana Roman, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bani de concediu ca nu face nimic. Toata ziua inghite saoarme cu de toate. Mwie cu kkt !!! Mai ales lui tac-su.
1
1
Mare vedeta Oana .Cat o sa mai ne torturati cu ea ?
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303