REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Oana Zăvoranu, declarații despre falimentul clinicii sale

Oana Zăvoranu, declarații despre falimentul clinicii sale

Valentina CAMARA 16 decembrie 2022 | 00:00 1078

Oana Zăvoranu este implicată într-o situaÈ›ie delicată, după ce fostul director al clinicii sale a făcut dezvăluiri despre falimentul cu care se luptă vedeta. Însă, aÈ™a cum o È™tie toată lumea, Oana Zăvoranu nu s-a lăsat È™i a revenit în mediul online cu explicaÈ›ii, în care îi aduce acuzaÈ›ii celui care a vorbit public despre problemele financiare cu care s-a confruntat.

Fostul administrator al clinicii Oanei Zăvoranu a ieÈ™it în spaÈ›iul public cu mai multe declaraÈ›ii despre problemele financiare cu care se confruntă vedeta, dar È™i despre datoriile pe care le are față de el È™i pe care refuză să le achite. La scurt timp, vedeta a revenit în mediul online cu mai multe explicaÈ›ii, care arată o altă realitate a situaÈ›iei. Oana Zăvoranu i-a adus acuzaÈ›ii celui pe care l-a angajat, în trecut, să se ocupe de administrarea afacerii sale.

Oana Zăvoranu a făcut declarații despre falimentul clinicii sale

Oana Zăvoranu a fost implicată într-un scandal de proporÈ›ii, după ce fostul director al clinicii sale a dezvăluit că vedeta are datorii uriaÈ™e, pe care nu reuÈ™eÈ™te să le plătească, dar È™i că afacerea ei a intrat în faliment. Însă, aÈ™a cum È™tim, Oana este o persoană vocală, care nu ezită să răspundă scandalurilor în care este implicată.

Acest lucru s-a întâmplat È™i în scandalul cu fostul director al clinicii, căruia i-a făcut acuzaÈ›ii grave È™i îl învinovățeÈ™te de mai multe lucruri. Oana Zăvoranu a răbufnit È™i a declarat că fostul său angajat este un È™arlatan, care nu a apreciat faptul că l-a angajat. Mai mult, vedeta a spus despre angajarea lui că a fost cea mai proastă decizie din viaÈ›a ei.

”Dragii mei, pentru că ieri un È™arlatan căruia i-am dat un cozonac bun de mâncat când îi era foame, a încercat să mânjească cu noroi numele meu prin intermediul presei, am decis, din respect pentru voi, să lămuresc lucrurile cu privire la situaÈ›ia reală a clinicii pe care o patronez cu dragoste. În mod fatal, în 2019 am luat cea mai proastă decizie din viaÈ›a mea È™i într-un moment nefast, l-am angajat ca director general pe maimuÈ›oiul flămând care mi-a promis că o să aibă grijă de de clinica mea ca de copilul lui. Dându-mi seama ce face el de fapt, cu dovezi È™i motive, l-am dat afară ca pe un gândac È™arlatan È™i mincinos ce este. M-am copiat de atunci la ordinele È™efei lui supreme, nevasta lui, pas cu pas, luând legătura cu cei mai importanÈ›i oameni È™i factori de decizie pe care i-a cunoscut prin mine”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Vedeta este optimistă în ceea ce priveÈ™te succesul clinicii

Cu toate că există dovezi care demonstrează falimentul clinicii sale, Oana Zăvoranu le-a transmis fanilor că afacerea ei va continua. Mai mult, vedeta a spus că a introdus măsura de insolvență pentru a-și proteja angajații.

 ”Clinica merge mai departe, nu este în niciun faliment! Pentru a proteja firma È™i oamenii buni È™i cinstiÈ›i care lucreazi aici zi de zi cu dragoste È™i dăruire, personal am introdus măsura de insolvență. Suntem în procedura de reorganizare!”, a scris vedeta, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677