REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° ConstanÈ›a Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° ConstanÈ›a Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Oana Zăvoranu se refugiază în credință după divorțul de Alex Ashraf. Pentru ce s-a rugat la Sfânta Parascheva

Oana Zăvoranu se refugiază în credință după divorțul de Alex Ashraf. Pentru ce s-a rugat la Sfânta Parascheva

A.F. 17 octombrie 2023 | 00:00 433

Oana Zăvoranu se refugiază în credință după divorÈ›ul de Alex Ashraf. Orice despărÈ›ire este grea, mai mult sau mai puÈ›in, însă important este că trebuie să lăsăm acest proces să-È™i urmeze cursul È™i să ne găsim refugiul în ceea ce ne face ajută sufletul È™i mintea. Iată mesajul emoÈ›ionat transmis de Oana de Sfânta Parascheva.

Oana Zavoranu se refugiaza in credinta dupa divortul de Alex Ashraf. Pentru ce s-a rugat la Sfanta ParaschevaOana Zăvoranu

Cum trece peste despărțire Oana Zăvoranu

Vedeta a fost mereu genul de persoană căreia nu i-a fost teamă să arate cine este cu adevărat, motiv pentru care nici acum nu se teme să vorbească despre procesul său de vindecare sufletească după despărÈ›irea de Alex, cel care i-a fost alături aproape 10 anii. Vedeta are speranță È™i crede că la un moment va trece cu bine peste această durere. Recent, „Querida” a postat pe reÈ›elele de socializare un mesaj în care vorbeÈ™te deschis despre durerea pe care o simte. 

„Rănile corpului cu timpul se vindecă. Rănile sufletului cu timpul se vindecă. Învățăm să iubim rana. Și pe cel ce a făcut rana. Rănile È™lefuiesc omul. Și nasc înÈ›elepciune. Iubirea vindecă”, este mesajul publicat de Oana Zăvoranu, pe contul personal de Facebook.

În timp ce alÈ›ii aleg alte căi să-È™i vindece sufletul de durere, Oana È™tie că cel mai de nădejde aliat al ei este credinÈ›a. Oana postează mereu mesaje È™i îndemnuri în care arată cât de important este refugiul credinÈ›ei pentru ea. Rugăciunile È™i speranÈ›a în Dumnezeu îi alină sufletul copleÈ™it de durere È™i dor. 

Oana Zavoranu se refugiaza in credinta dupa divortul de Alex Ashraf. Pentru ce s-a rugat la Sfanta Parascheva

Oana Zăvoranu, rugăciune arzătoare către Sfânta Parascheva

Recent vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un clip primit de la pelerinajul Sfintei Parascheva, însoÈ›it de un mesaj sincer în care a dezvăluit că È™i-a pus o dorință arzătoare la Sfânta Maică Parascheva.

„Asta are nevoie românul…să rostească Tatăl Nostru cu voce tare, din Inimă È™i Suflet, ca să îl cheme pe Singurul care ne poate ajuta în situaÈ›ii grele, în suferință, dragoste, vindecare, victorie, putere, tărie È™i izbandă. 

Mi-aÈ™ fi dorit să fiu È™i eu ieri la IaÈ™i de ziua Sfintei Cuvioase Parascheva, dar È™i aÈ™a, având o familie de oameni minunaÈ›i, creÈ™tini ortodocÈ™i È™i credincioÈ™i din IaÈ™i, a putut ajunge dorinÈ›a mea arzătoare la Sfântă...

Și È™tiu că puterea rugăciunii este cel mai de preÈ› cadou pe care îl avem la îndemână…de la Dumnezeu… Trebuie doar să îl vedem È™i să uzăm de acest cadou. Vă iubesc sincer, Oana” a fost mesajul transmis de Oana È™i însoÈ›it de rugăciunea Tatăl Nostru.

Oana Zavoranu se refugiaza in credinta dupa divortul de Alex Ashraf. Pentru ce s-a rugat la Sfanta ParaschevaOana Zăvoranu, Alex Ashraf

DeÈ™i nu a putut fi prezentă fizic, Oana s-a bucurat că o familie din IaÈ™i i-a putut duce un acatist la moaÈ™tele Sfintei Parascheva. Mai mult, vedeta a mărturisit că a rugat-o pe sfântă să îi îndeplinească o dorință puternică, având nădejde că rugăciunea i-a fost primită. Vedeta nu a dezvăluit care este această rugăciune mai exact, dar cel mai probabil are legătură cu fostul soÈ›.

„Sfântă bună È™i iubită, tu È™tii ce te-am rugat... Tu È™tii ce e în inima È™i sufletul meu. Tu È™tii ce îmi doresc È™i È™tiu cu tărie că m-ai auzit È™i ai dus mai departe Domnului nostru Iisus Hristos rugăciunea mea.” a mai fost un mesaj transmis pe Instastory de Oana Zăvoranu, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana acum s-a refugiat numai in p**a. e bine, dar eu cred ca e ca lupul care doar isi schimba parul
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513