REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.3° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.3° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Oana Zăvoranu și soțul ei Alex Ashraf au decis să își mai dea o șansă și s-au împăcat

Oana Zăvoranu și soțul ei Alex Ashraf au decis să își mai dea o șansă și s-au împăcat

A.F. 6 noiembrie 2023 | 00:00 754

Oana Zăvoranu (50 de ani) și soțul ei Alex Ashraf (36 de ani) au decis să își mai dea o șansă și s-au împăcat, renunțând astfel la divorț. Se pare că vedeta a lăsat de la ea și ar fi trecut cu vederea peste actul de infidelitate al partenerului ei de viață. În plus, bărbatul s-a întors acasă. De fericire, Oana a ținut să publice un mesaj pe rețelele de socializare.

Oana Zavoranu si sotul ei Alex Ashraf au decis sa isi mai dea o sansa si s-au impacatOana Zăvoranu, Alex Ashraf

Vineri, 3 noiembrie, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au ajuns împreună la Secția 17 de Poliție, unde au depus o plângere penală împotriva proprietarului clădirii în care se află clinica lor, Onelife, reclamând că acesta ar fi sustras bunuri din incintă. Cu acest prilej, vedeta a anunțat că ea și partenerul ei de viață au decis să mai dea șansă relației lor și să renunțe la divorț.

„Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi- a zis te iubesc. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că, dacă uiti, poți să și ierți!

Noi suntem doi oameni maturi. Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț.  Suntem ca la început, fără trecut. Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart”, a declarat Oana, la Xtra Night Show.

Ce mesaj a publicat Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare

La rândul său, Alex Ashraf a mărturisit că au ajuns la un numitor comun și s-a întors acasă. „Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț și sunt acasă lângă soția mea, definitiv și irevocabil. Mi-am retras acțiunea de divorț. Uite cum doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice popas, orice obstacol”, a declarat Alex Ashraf, în cadrul unei emisiuni TV.

De fericire, Oana Zăvoranu a ținut să își arate sentimentele pe care le poartă soțului ei chiar pe rețelele de socializare, demonstrându-le fanilor și urmăritorilor că dragostea lor este mai puternică decât orice. Astfel, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, bruneta a scris un mesaj pe cât de simplu, pe atât de clar: LOVE YOU (TE IUBESC n.r), citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513