REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.4° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Oare ce treabă o fi avut un echipaj de poliție, mai multe ore, lângă o centuristă, în zona Eforie?!

Oare ce treabă o fi avut un echipaj de poliție, mai multe ore, lângă o centuristă, în zona Eforie?!

Andreea VLAICU 29 iulie 2024 | 00:00 690

„Centuristele”, sau mai frumos spus damele de companie, își practică meseria pe toate drumurile și șoselele considerate importante atât din Constanța cât și din afara municipiului. Astfel, pe DN38, drum ce duce în sudul litoralului românesc, marginea șoselei este împânzită de cele care practică prostituția. Nu știm pe cine agață, în general, cert este că zilele trecute un echipaj de poliție a fost văzut zăbovind câteva ore lângă una dintre prostituate. Oare, ce treabă or fi avut polițiștii cu domnișoara din imagine? Amendă sigur nu i-a dat și nici n-a trimis-o acasă!

Oare ce treaba o fi avut un echipaj de politie, mai multe ore, langa o centurista, in zona Eforie?!un echipaj de poliție, lângă prostituate

Cum meseria este la mare căutare și este plătită foarte bine, damele de companie se află zilnic la datorie, indiferent că vorbim de zilele din timpul săptămânii sau de weekend.

Oare ce treaba o fi avut un echipaj de politie, mai multe ore, langa o centurista, in zona Eforie?!

Așa numitele „centuriste” practică cea mai veche meserie chiar în mijlocul zilei, la ieșire din Constanța, pe drumul pe care zeci de mii de turiști se îndreaptă spre stațiunile din sudul litoralului.

Oare ce treaba o fi avut un echipaj de politie, mai multe ore, langa o centurista, in zona Eforie?!

Pe DN39, drum puternic circulat mai ales în sezonul estival, pe marginea șoselei se află mai multe fete „dornice” de muncă. Atât dinspre cât și spre municipiul Constanța, acestea așteaptă, așezate pe scaunul adus de acasă, ca cineva interesat să oprească.

Vizitate și de Poliție

Vineri, 26 iulie a.c., femeile îmbrăcate sumar au primit și o vizită nedorită... sau dorită. Un echipaj de poliție a oprit în dreptul acestora.

Oare ce treaba o fi avut un echipaj de politie, mai multe ore, langa o centurista, in zona Eforie?!

Nu știm dacă vizita a fost bine venită de către femeile care se aflau în timpul programului de muncă. Ciudat este faptul că mașina echipajului de poliție s-a aflat în același loc mai bine de 3 ore fără să plece. 

Oare ce treaba o fi avut un echipaj de politie, mai multe ore, langa o centurista, in zona Eforie?!

Așadar, această problemă, cu toate că afectează confortul vizual al cetățenilor din Constanța pare, din păcate, departe de a fi rezolvată prea curând. Întrebarea este ce a făcut atâta amar de vreme echipajul de poliție în compania duduii din imagine?! Poate vor da o explicaților șefilor, după ce vor citi acest material!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aloooo, se numește lucratoarea s e x u a l a, puteți să vă luați amendă pentru limbajul ăsta, au și ele drepturi în 2024 ... cât despre context, organul era acolo să verifice starea altor organe, ce e așa greu de înțeles ?
0
0
Scriau procesul-verbal de contravenție!
0
0
Vă măncă invidia, tutelor.....
3
0
Își fac veacul de câțiva ani 4 (patru) centuriate din Cernavodă.Aproape săptămânal echipaje de la poliția națională,jandarmerie le vizitează stau la sueta cu ele și nu se întâmplă absolut nimic.Fetitele acosteaza șoferii care se îndreaptă spre București zilnic arunca diferite hârtii și pet urî,ambalaje de la ce consuma,hârtie igienică și prezervative.Probabil că poliția trimite apoi firma de la Utilități Gospodăria Comunală să facă c*rățenie acestor centuriate.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513