REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.2° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Octavian Berceanu le cere membrilor USR să îl voteze pentru a-l desemna candidatul în cursa pentru Cotroceni

Octavian Berceanu le cere membrilor USR să îl voteze pentru a-l desemna candidatul în cursa pentru Cotroceni

A.F. 27 iunie 2024 | 21:42 566

Octavian Berceanu intră în cursa internă din USR pentru candidatura la alegerile prezidențiale. Fostul șef al Gărzii de Mediu le cere acum membrilor USR să îl voteze pentru a-l desemna candidatul în cursa pentru Cotroceni.

Octavian Berceanu le cere membrilor USR sa il voteze pentru a-l desemna candidatul in cursa pentru CotroceniOctavian Berceanu

„Vreau votul useriştilor care preferă un candidat deschis unei societăţi moderne, europene, ancorată în realitate, dincolo de "mândrie", educată şi sănătoasă. (…) Cer votul useristilor pentru un concurs care este altceva decât o baie de emoţii, entuziasm instabil, promisiuni si "patriotism" de fanfară militară. La conducerea României nu jucăm nici fotbal şi nici viitorul, îl construim”, susține Octavian Berceanu într-o postare pe Facebook.

Octavian Berceanu a punctat faptul că „onoarea de a lucra în Palatul Prezidenţial al Republicii Moldova este însoţită şi de faptul că am ocazia să înţeleg că există şi posibilitatea de a reda strălucirea cuvenită Preşedinţiei României”.

Acesta a venit și cu o serie de măsuri pe care își dorește să le pună în aplicare în cazul în care va fi ales președinte al României. Berceanu își dorește să mențină un dialog cu cetățenii, cu antreprenorii și spune că „România digitalizată și tehnologizată va fi viitorul”. De asemenea, acesta vine și cu măsuri din zona de mediu, cum ar fi o România mai verde.

Intrarea în cursa internă a USR a lui Octavian Berceanu a fost anunțată ulterior conferinței de presă organizată de partid. Motivul este că USR-istul a trimis candidatura sa pe e-mail, ci nu în portalul online al partidului, înscrierea sa fiind văzută ulterior, dar validată.

În cursa internă pentru desemnarea candidatului USR la președinție s-au înscris și Elena Lasconi și Dumitru Stanca. Candidatul USR va fi ales sâmbătă în cadrul unui congres organizat de partid, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Usr este la groapa de gunoi a istoriei !
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016