REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
21.5° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Of, viaţa mea! Au apărut lacătele iubirii şi în parcul Tabăcărie! Video

Of, viaţa mea! Au apărut lacătele iubirii şi în parcul Tabăcărie! Video

Replica API 7 iunie 2022 | 23:04 2814

Podul din parcul Tăbăcărie devine un simbol al iubirii pentru constănțenii romantici, și nu numai, ce își declară iubire necondiționată. Aceștia au preluat ideea din Paris, acolo unde, cuplurile de îndrăgostiți își ”sigilau” iubirea prin fixarea de lacăte pe balustradele podurilor, aruncând cheia în apele Senei. Ulterior, trendul a ajuns şi în Sibiu, iar acum în Constanţa.

Locuitorii orașului Constanța, și nu numai, au preluat ideea din Paris conform căreia îndrăgostiții își declarau iubire veșnică prin legarea lacătelor de balustradă și aruncarea cheilor în apele Senei.

Totuși, această idee a existat și la Sibiu, la Podul Minciunilor, însă s-a cerut eliminarea lacătelor din cauza faptului că acestea strică aspectul monumentului istoric și îl degradează.

Iată că renumitul moment romantic începe să devină și pentru constănțeni unul de amploare, aceștia declarându-și iubire veșnică în parcul Tăbăcărie. Nu oricum, ci cu lacăte și cheie, pentru un legământ neîncetat.

Constănțenii dau dovadă de romantism și se bucură de momentul fericit în parcul Tăbăcărie, pe podul simbol.

Totuși, întrebarea este cât o să dureze? La Sibiu s-a renunțat la această acțiune, așa cum este precizat și mai sus, însă iată că nici la Paris nu se mai practică această dovadă de iubire.

Autoritățile au cerut iubire fără lacăte, tocmai din cauza sutelor de kilograme adunate, ce degradau semnificativ structura podului de pe Sena.

Această hotărâre a fost luată ca urmare a prăbușirii unei balustrade de pe celebrul Pont des Arts, ca urmare a miilor de lacăte pe care cuplurile le-au ”legat” , în scop de a-și declara iubirea veșnică.

Astfel, autoritățile vor evita aceste tragedii, vor ține cont și vor monitoriza starea podului din Tăbăcărie sau vor interzice declararea iubirii prin această metodă? Rămâne de văzut… până atunci, cuplurile profită de posibilitatea de a crea un cadru romantic, nu la Paris… nu la Sibiu, ci la Constanța.

Video:

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am pus si eu unul cu fostul in edinburg dar soarta a decis altceva .Te nasti cu soarta nu ti-o faci tu.
0
0
ca la Paris, ce mai...... Paris wanabe
0
0
pune lacatul la iubire si in weekend e in dubai fata, cica la munca
1
0
La cum arati asta este o stire venita pe fondul frustrarilor. Pun pariu ca daca ne uitam pe facebook tau colcaie de rahaturi siropoase de alte is feeling loved blessd fu cked etc etc. Pe de alta parte cred ca tu esti fie platita cu ziua fie la articol. Lacatele alea s puse de ani de zile. Probabil tu esti de prin tulcea sau braila de habar n ai de ele sau n are cine sa te plimbe si pe tine sa te scoata un pic sa ti arate una alta.
0
0
Am pus si noi un lacat ! Virgilia si Feliciu egal love !
0
0
Sunt lacate si pentru grase ?
1
0
Lacatele sunt acolo de ani de zile. Vai mama voastra de jurnalisti.
0
0
devine podul ala un simbol al prostiei cu lacate chinezesti .
2
0
A iesit redactia pe teren sa faca stiri noi cu vechime de 5 ani. Brava!
1
0
Pai ce naiba sa faca tinerii in orasul asta? Macar de un rahat de lacatel sa se bucure ca altceva nu au aici.
0
0
O prosteala de retardati mintal.
0
0
Te plateste pentru o stire de 2 lei ? Lactatele sunt de ani de zile, tu esti nou
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768