REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Oferte speciale pentru turiștii care vin pe litoral de Rusalii 

Oferte speciale pentru turiștii care vin pe litoral de Rusalii 

Victor ROTARU 16 mai 2023 | 00:00 1637

Anul acesta mini-vacanța de ziua Copilului și cea de Rusalii vor fi legate, zilele libere începând de joi, 1 iunie, și sfârșind luni, 5 iunie, în a doua zi de Rusalii. Programul „Litoralul pentru toți” va funcționa, astfel că turiștii români sunt așteptați pe litoral pentru a-și petrece mini-vacanța, bucurându-se de prețuri ceva mai accesibile... spun operatorii.

Oferte speciale pentru turistii care vin pe litoral de Rusalii Foto cu rol ilustrativ 

Anul acesta, mini-vacanța de Rusalii va fi de o săptămână, venind în prelungirea zilei de 1 iunie, care este și ea declarată zi liberă la nivel național. Tarifele pe litoralul românesc nu sunt de neglijat, mai ales pentru faptul că mini-vacanța coincide și cu programul „Litoralul pentru toți”, program ce presupune tarife de cazare ceva mai reduse față de sezonul estival propriu-zis. Tarifele pornesc de la 90 de lei în Eforie, iar în Mamaia de la 120 de lei pe noapte.  

Corina Martin: Ne dorim să vedem cât mai mulți turiști la mare, cu sau fără evenimente

Pentru că începutul de sezon a fost unul promițător, și în mini-vacanța de Rusalii sunt așteptați mulți turiști pe litoral, Corina Martin, președinte de onoare al Asociației Patronale RESTO, a declarat pentru Replica: „Așteptăm un număr important de turiști după deschiderea pe care am avut-o de 1 mai, pentru a continua acest trend pozitiv pe care a început Mamaia sezonul acesta. Săptămâna aceasta vom anunța oferte speciale inclusiv pentru turiștii care vin pentru acestă perioadă, un desert sau un pahar de vin oferit din partea casei de către restaurantele din Portul Tomis. Încercăm să atragem turiști pentru că avem un număr de zile libere care o să însemne motive pentru o mică vacanță pentru familiile de români și încercăm să ne poziționăm pentru a-i atrage pe litoral.” 

Oferte speciale pentru turistii care vin pe litoral de Rusalii Corina Martin - Președinte de onoare al Asociației Patronale RESTO

De Rusalii vorbim de o perioadă care intră în timpul sezonului, vara aproape că a început, vorbim și de tarife convenabile, care sunt încă în zona de „Litoralul pentru toți” și avem motive importante pentru a ne aștepta la un număr mare de turiști. Momentan nu avem calendarul de evenimente de la primăria Constanța, am primit deocamdată doar pentru zilele Constanței, dar nu avem cunoștința pentru alte evenimente. Important ar fi să avem o vreme frumoasă, vremea pentru o destinație de litoral este cel mai important element, mai important decât prețul de multe ori. Pentru că se apropie weekendul, și prognoza este una favorabilă, avem un imbold și un impuls de a pleca. Dar dacă vremea se anunță nefavorabilă, din start pierdem acești turiști care nu s-au decis, care încă nu au făcut o rezervare și pe care i-am fi putut atrage dacă vremea ar fi fost frumoasă. În general, românii sunt oameni care atunci când au mai multe zile legate se gândesc să plece de acasă, să viziteze ceva. Ne dorim să vedem cât mai mulți turiști la mare, cu sau fără evenimente, până încep marile evenimente.” a conchis Corina Martin, președinte de onoare al Asociației Patronale RESTO. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare para suta asta, nu sa saturat de lins, ? k asta stie sa faca bine, botulinaa
0
0
Asociatia Resto in Peace cu prezidenta centurista blegorina pawla mancarin va invita in rrromalia llucruluui bine facut al labam pe limbi tot oralu pt Tonti
1
0
Corina Buzereci presedinta degeaba
1
0
Neampla in curina care deschide face si desface sougge si iar souggge. Apa paie si bataie la turistul cocalar
1
0
stati banacasa ca e frig.aveti bani de spart,trintori bugetari? De la sfirsitul Iunie incepe sezlnul,nu va luati dupa corina buze ! tarani obositi parizeristi,nu aveti treaba pe cimp,tl,tr,gj,dj,if,il,cl,vs,sv,cj?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510