REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
17.8° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Oficial! Adrian Picoiu este noul prefect al județului Constanța, în locul lui Silviu Coșa

Oficial! Adrian Picoiu este noul prefect al județului Constanța, în locul lui Silviu Coșa

Mirela PASCAL 2 octombrie 2024 | 11:42 2625

Adrian Picoiu a fost numit, oficial, prefectul județului Constanța, în locul lui Silviu Coșa. Potrivit informațiilor noastre, Guvernul a aprobat hotărârea privind eliberarea din funcție a lui Coșa și numirea lui Adrian Teodor Picoiu în locul lui.

Oficial! Adrian Picoiu este noul prefect al judetului Constanta, in locul lui Silviu Cosa

Joi, 3 octombrie, urmează să depună jurământul. La eveniment va fi prezent și Silviu Coșa, cel care îi predă ștafeta.

Ce zice Adrian Picoiu!

Adrian Picoiu a declarat, în exclusivitate pentru Replica, că se simte onorat că PNL l-a nominalizat pentru funcția de prefect, în locul lui Silviu Coșa. ”Mă simt onorat că sunt varianta propusă. Am fost mirat că s-au gândit colegii la mine, cred că erau și alte persoane competente, a fost o onoare. Munca depusă își spune roadele. Silviu Coșa a fost unul dintre cei mai buni prefecți ai Constanței. Îi doresc succes. Sper să fie alături de mine, la început. Am experiență în administrația locală, nu o iau de la 0, și sper să nu-mi dezamăgesc colegii. Am emoții, dar sunt constructive. Săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare se va emite hotărârea de Guvern”, ne-a declarat Adrian Picoiu.

Miercuri, 2 octombrie, începând cu ora 12:00, în sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, la ședința Colegiului Prefectural, prefectul Silviu Coșa își va prezenta bilanțul activităților desfășurate de Instituția Prefectului pe durata mandatului.  Ședința are loc ca urmare a înaintării, către viceprim-ministrul României și ministrul afacerilor interne, Cătălin Marian Predoiu, a cererii de eliberare din funcție, în contextul respectării obligațiilor legale privind incompatibilitatea funcției de prefect cu candidatura la alegerile parlamentare. Coșa va candida pentru un loc în Senatul României, pe listele PNL Constanța, aflându-se pe poziția 1.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niciodata nu am sa pot sa inteleg ce a fost in mintea psd-istilor de au scapat Constanta din maini . Picoiu-l asta cu mitroi , vor fura judetul cum nici prin minte nu are sa va treaca . Ce a furat mitroi cat a fost primar si prin tot felu de consilii , sa vedeti de acum incolo furaciuni . putine informatii vor ajunge la alegatori , averile lor se vor inmii
2
0
Cum plm să te cheme picoiu ... și să mai fi și prefect?!
4
0
DOAMNEEEEEEEE...CE NUME FRUMOS...UNDE DRACU L-AI GASIT, PE ...PICOIUUUUU ??? CE VREMURI URATE TRAIM...PICOIU NE LIPSEA..IN REST...AVEM DE TOATE...
5
1
Cine este ? De unde a venit ? Ce a făcut pt acest județ? Pfffff
4
0
T.iganul asta de picoiu este mai prostalau decit cosea !!!huoooo, toate cu litere mici . mici
6
2
Citez-munca depusă își spune roadele, pentru cine tată ai muncit pentru partid sau comunitate??? Că orașul arată ca o stâna de oi, doar buzunarele voastre sânt pline
11
2
PI COIU’ MEU SAU PI COIU’ TAU?
11
0
Bravooo! Asa a vrut Iulica sa scape de tine din consiliu de la Techirghiol, ii era frica ca ii iei fata! Peste 4 ani te vrem primar!
6
3
stie sa gateasca la fel de bine ca Cosa ? stie sa pupe fundu lu Hutuca ..ca atat iti trebuie sa fi prefect in Constanta
8
1
Pleaca un m**e si vine alt alogen.
15
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515