REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Oficial: Diana Șoșoacă va fi candidatul S.O.S. România la alegerile prezidențiale

Oficial: Diana Șoșoacă va fi candidatul S.O.S. România la alegerile prezidențiale

A.F. 24 iunie 2024 | 18:10 1080

Diana Șoșoacă va fi candidatul S.O.S. România la alegerile prezidențiale! Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România, întrunit astăzi, 24 iunie a.c., la Poiana Braşov, a decis cu unanimitate de voturi candidatura preşedintelui partidului, Diana Iovanovici-Şoşoacă, la alegerile prezidenţiale din acest an.

Oficial: Diana sosoaca va fi candidatul S.O.S. Romania la alegerile prezidentialeDiana Șoșoacă

Totodată, Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România a decis în unanimitate aderarea formaţiunii la Grupul „Suveraniștii“ din Parlamentul European prin cei doi europarlamentari ai partidului.

În cadrul Comitetului Național al Partidului S.O.S. România s-a făcut o analiză a rezultatelor alegerilor locale și europarlamentare și s-au luat decizii privind strategia pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an, au transmis reprezentanții partidului S.O.S. România, într-un comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intradevar suntem o natie de lashi si sclavi, cum o scroafa mahalagioaica libidimoasa si sluga rusilor sa se pisse pe noi si noi sa fim ghiocei si sa o unem sa ne reprezinte le UE Sa va fwt cu dispora de capsunari
0
0
sri, aripa FSB-KGB, a creeat aceasta BARAGLADINA SOVIETICA, folosind-o acum pentru a INJOSI si UMILI si mai mult poporul roman ! SCROFOACA - aceasta ANOMALIE GENETICA, VANZATOARE DE TARA DIMPREUNA cu PESEDE, vrea sa readuca poporul roman sub CIZMA SOVIETICA !!! SU.GATOARE de pu.li putiniste, platita cu 100.000 de eruro lunar de catre FSB-KGB, a fost INFILTRATA in parlamentul NEROpean, pentru a DISTRUGE Romania !!!
1
0
DECAT...CIOLACU SAU...CIUCA...MAI BINE VOTAM....SOSOACA...LASCONII...SIMION... SA-I LASAM SI PE ULTIMII TREI...SA GUSTE DIN MADUVA DULCE ...
2
2
Este un fel de Vadim in varianta feminina ! Multi l-au considerat nebun si pe adevaratul Vadim, dar timpul a demonstarat ca tot ce a spus ...S-A ADEVERIT !!! Femeia asta , probabil, ca este ultima noastra sansa ca sa iesim din kktul in care ne aflam....razboiul bate la usa !
0
3
Nu va e ma jena putin ca ati pus stampila pe scroafa aia nesimtita ?
5
1
Poiana Brasov, nu k k t cu satelitu. Avocata de succes, ce p l mea...
2
1
aaai da' mamitzika meeaaa...
4
0
acum vom afla cifra exacta a prrostilor din Romania
15
1
Cred ca aduna 6%
7
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016