REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
23.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Oficial: George Simion candidează la alegerile prezidențiale

Oficial: George Simion candidează la alegerile prezidențiale

Victor ROTARU 15 iunie 2024 | 12:24 1947

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor a decis sâmbătă, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României.

Oficial: George Simion candideaza la alegerile prezidentialeGeorge Simion

''Sâmbătă, 15 iunie, s-a întrunit Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor pentru a desemna candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din acest an. În urma votului exprimat, CNC AUR a decis, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României'', se arată într-un comunicat al AUR.

Sâmbătă seară, de la ora 19:00, la Arenele Romane, va avea loc evenimentul de lansare a candidatului AUR pentru alegerile prezidenţiale.

Este al treilea candidat la prezidențiale anunțat oficial până acum, după ce, vineri, PSD și PNL au anunțat că vor avea și ele candidați proprii pentru Cotroceni. Nicolae Ciucă va fi candidatul din partea PNL, iar de la PSD va candida Marcel Ciolacu, președintele partidului.

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, este primul clasat în sondajele de opinie în ceea ce privește opțiunile de vot pentru prezidențiale, însă el nu și-a anunțat oficial candidatura, din cauza restricțiilor impuse de funcția pe care o deține la Bruxelles.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu votez un I diot la președinte. Cel mai mare I dintre. Votez Cupsa dar doar daca-l sprijină M***d
0
1
simioane....cati votanti ai avut acum 500 mii ei....cu ei ramai asa ca lasa circul
3
0
G Simion se doreste a fi luat in considerare de constiinta colectiva actuala a societatii civile contemporane ca un fel de C Z Codreanu reloaded. Dar el e limitat si nu va ajunge sa se ridice niciodată la nivelul Capitanului.
4
0
Proiect servicii sa ia voturile tampitiilor nationalisti.. repli s ca ca.
4
1
O sa merg la vot și îl aleg pe asta
1
15
Daca ajunge si babuinul asta presedinte, o sa plangem dupa plavanis.
15
1
Ce stie sa faca? Ce il recomanda? Vocea si talentul cui? Asta nu.Altul? Cine l-a pus ii trage ponoasele lui cu alianta.Ranjila 2 PSd? Nu.ii vad cu PSD.O alianta.Alianta PSD-PNL "egala"s-a dus dracu.CV,Studii Limbi straine cunoasc ? Cate? Valabil pentru toti .Un presedinte reprezinta o natiune o ta.Nu votez un tut rada toti din UE de romani. .Uite cati p****i cu diplome si studii furate are Romania! Ciolacu nu are o nunta ceva de facut? Asta nu face o taiere de mot cu 50 de nasi? Sunt nepregatiti nu au oameni.Nu au pe cine.Geoana si scandalul care este.. PSD cu aroganta lui Ciolaca care se crede buricul pamantului.Geoana i-a taiat macaroana taranului.Circarii cu tricouri cu burtile.desfaceau sacourile na uite ce santem noi "iar.Maimute la circ. Ma agaraci deja te vezi rege. Cu hainele alea mai mici decat burdihanul tau cu 2 numere mai mici.Parvenitul s-a sjuns.Taranul ,cu nunti ,cu alea i s-au urcat fumurile si lui asta la cap.Asta este om serios? S-a rupt lantul de iubire...
8
0
O asemenea știre nici nu poate fi citita....maimuțoiul asta se vrea presedinte!? Fereasca dzeu de asa dezastru
17
4
Tara asta s-asa e o gluma, hai ma sa-l votam pe asta sa schimbam foaia!
7
12
Mai Barbule cum sa fie G.Simion mai bun decat Ciolacu sau Ciuca,tu nu vezi ca asta nici nu a ajuns la putere si se crede salvatorul tzari,face circ peste tot pe unde se duce,pai dupa logica ta mai buna decat G.Simion ar fi si D. Shoshoaca caci se potrivesc ashtia amandoi care s-au facut cunoscutzi in Romania numai prin scandaluri si caterinca ieftina,nimic real sau concret.
14
5
r*****a de ce anulați comentariile argumentate? Adevărurile dor, dar opiniile, indiferent de orice natura, corect ar fi sa fie redare ad literam. Simion individual este zero barat
15
1
astia sunt conducatori, sa conduca toti odata tara si tot noi suntem si vom fi!
4
0
Ciuca naspa,Ciolacu naspa,naspa e si Simion,dar mai bun decat primii doi. Asteptam,poate va candida si unul care chiar sa fie bun. Nu de alta,insa pana acum nu am avut si noi un presedinte mai de Doamne ajuta,de care sa nu ne fie rusine. Pana azi,romanii au votat ce e mai putin nasol dintre nasoi. Ceva bun se poate? Sau poate ca nu exista asa cineva,mai stii ?
10
9
pai parca era in greva foamei martzafoiul. sau era ca de obicei in greva foamei de ciolan
24
3
ciolacu nu e nici oficial nici neoficial o tot da cu congresul stanescu il impinge in fata public dar neoficial
18
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016