REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Oficial! Mircea Lucescu este noul selecționer al României!

Oficial! Mircea Lucescu este noul selecționer al României!

Virgil STOIAN 5 august 2024 | 14:51 761

Mircea Lucescu a acceptat oferta venită din partea FRF și este noul selecționer. Marți, 6 august, ar fi programată o conferință de presă prin care s-ar oficializa mutarea.

Oficial! Mircea Lucescu este noul selectioner al Romaniei! Mircea Lucescu

UPDATE 14:20: După aproape patru ore de negocieri cu cei de la FRF, Mircea Lucescu a ieșit de la negocieri. ”Il Luce” a transmis că Federația urmează să facă un anunț cu privire la decizia luată.


Mircea Lucescu, noul selecționer al României

Răzvan Burleanu (40 de ani), președintele FRF, s-a întors duminică seară din concediu și în această dimineață a programat o întâlnire decisivă cu Mircea Lucescu (79 de ani) la sediul FRF.

Conform planului, azi era stabilită definitivarea discuțiilor, iar marți anunțarea noului selecționer al României în persoana lui Mircea Lucescu.

Duminică, federalii erau convinși că lucrurile rămase în suspensie nu puteau pune în pericol numirea lui Il Luce. Numai că aproape la fel de siguri erau și în cazul lui Gică Hagi, dar ”Regele” a ales în cele din urmă să continue la Farul.

Și în cazul lui Lucescu se părea că totul este stabilit, iar antrenorul chiar vorbise cu oamenii pe care îi voia alături de el în staff. Exista totuși o dilemă, deoarece majoritatea apropiaților îi spuneam că nu este bine să preia echipa națională, chiar și după participarea la EURO 2024.

La finalul discuțiilor dintre Burleanu și Lucescu ar trebui să avem un răspuns final, unul care în acest moment nu mai este la fel de ușor de bănuit, cum era în weekend, când inclusiv cei din FRF afirmau că mai este doar un unu la sută dubiu în legătură cu semnătura.

Doar că acel 1% se poate dovedi determinant, iar Federația să fie nevoită să caute alt antrenor din lista pe care se mai află Marius Șumudică, Adrian Mutu și Laurențiu Reghecampf.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un fel de Joe Biden al nostru, ce să facă tataie asta că abia sta in picioare,nici nu înțeleg aia ce spune el, chiar nu mai erau alții?
1
0
Lucescu nu are cu cine, are numai talenti ca hagi jr care nu joaca nici la 20% din ce juca tasu
1
0
Alo Gica ce fac îl bag pe faianțar la nationala
1
1
Se întoarce și Ceaușescu din Cuba pentru prezidentiale
2
3
Am inteles ca vine si Mircea Rednic mijlocas Tica r******u in poarta si Boloni in atac. Se revitalizeaza nationala. Multumesc
4
4

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303