REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.5° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Oficial! PNL are cele mai multe mandate de consilieri locali în județul Constanța, urmat de PSD și AUR

Oficial! PNL are cele mai multe mandate de consilieri locali în județul Constanța, urmat de PSD și AUR

Mirela PASCAL 14 iunie 2024 | 12:35 3311

Candidaţii PNL au câştigat majoritatea primăriilor din Constanța, a mandatelor de consilier judeţean şi local şi preşedinţia Consiliului Judeţean, arată datele din procesele-verbale finale ale alegerilor din 9 iunie, făcute publice de Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

Oficial! PNL are cele mai multe mandate de consilieri locali in judetul Constanta, urmat de PSD si AUR

Astfel, PNL a obținut, la nivel de județ, 378 mandate de consilieri locali, PSD a obținut 359, AUR 100 de mandate, ADU-27, USR-18, Forța Dreptei 12, S.O.S.-9 mandate, PMP-9, Alianța pentru Agigea-6, Partidul Neamul Românesc-3 mandate, PRM și Pro România, câte 2 mandate, 2 consilieri independenți și Comunitatea Rușilor Lipoveni din România-2 mandate, iar PUSL-1 mandat.

Oficial! PNL are cele mai multe mandate de consilieri locali in judetul Constanta, urmat de PSD si AURReamintim că, după centralizarea voturilor, Florin Mitroi (PNL) a câștigat alegerile pentru președinția Consiliului Județean Constanța cu 37,7%, la o diferență de 13 procente față de Cătălin Grasa (PSD), care a obținut 24,54% dintre voturi. Pe locul trei se află Mohammad Murad (AUR), cu 14,72%. Concret, Florin Mitroi a obținut 110.862 de voturi, iar Grasa 72.193, fiind o diferență de peste 37.000 de voturi.

Oficial! PNL are cele mai multe mandate de consilieri locali in judetul Constanta, urmat de PSD si AUR

În ceea ce privește consilierii județeni, PNL a obținut 36,22%, iar PSD 24,22 %, pe locul 3 este  AUR, care a obținut 15,98 %,  ADU-12,68%, SOS-4,5%.

Intră în Consiliul Județean 4 partide:  PSD, PNL, AUR și ADU. PNL are 15 consilieri, PSD are 10, AUR 6 iar ADU 5. La Consiliul Local Municipal Constanța, situația stă astfel: PSD va avea 8 mandate, PNL are 7, ADU rămâne cu 6, AUR cu 5 și un singur independent.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cele mai multe dar e pe....... locul doi. Și asa va fi în veci. Amin!
1
0
De cand e membu?
2
0
Curios dar PSD ce a facut 34 de ani? Aia nu au furat? PSD sunt mari infractori penali cu cele mai multe dosare penale! Azi PSD se pun singuri prin falsuri cu buletine in fruntea pulimii.Toti care nu au votat PSD le-au anulatPSD voturile.Au fost date buletine deja stampilate cu sigla PSD.Cum ma sa nu turbezi si sa faci razmerita cand vezi tiruri la TV cu voturi aduse in alta locatie ? De unde sunt tirurile cu voturi?De ce au fugit alte tiruri? De ce a fost batuta aia? La comanda cui? Niciodata in Romania nu am vazut voturi furate cu tirurile ziua in amiaza mare! Voturile nu se numarasera nu se incheiase procesul de vot si ei distrugeau voturi.Ce voturi distrugeau ei acolo? Ce partid avea tirurile cu voturi? Cui nu ii convenea ca era Sosoacao ? Cine a dat in toate judetele din tara primarii jos si au fost inlocuiti numai cu PSD? Toata harta? PSD castigator in toata Romania sefii de sector ignora si nu raspund contstatiilor! Are 50 % PSD total voturii in tara? Mii de buletine furate.
2
0
Eu am s**t-o la Cernavoda!
2
0
Stroe asteptam demisia. Ai adus PSD in ultimul hal…dar tu nu stii ce e aia onoare
5
0
Pe când niște demisii de onoare?
3
0
Mitroi îl întrece și pe Dragnea la hoție, bravo constănțeni ca a-ți votat lepra aia la consiliul județean. O sa regretați amarnic
10
0
Stimati redactori ai ziarului r*****a, va invitam la societatea Drumuri Judetene sa vedeti ce au lasat in urma odraslele domnului Lupu. Sa vedeti si poate sa scrieti de bataia de joc care s-a desfasurat in cadrul regiei la butoanele careia au fost/sunt, nici noi nu stim, cei mai neprofesionisti oameni din domeniu. Nu mai vorbim de cei care au avut demnitate si de la numirea acestor papagali au demisionat neacceptand sa-si murdareasca cariera alaturi de asemenea specimene. Venti va rugam sa vedeti cum oameni cu vechime de peste 25 de ani in regie, capi de familii, oameni care au pus umarul la relansarea acestei societati sunt umiliti de ambitiile prostesti ale fostei (fiindca pot vorbi la trecut) conduceri CJC. Vreau sa le transmit acestor nulitati ca ati reusit sa intrati in istoria Regiei ca cea mai s***a conducere, de la infiintare sinpana in prezent! Nu face exceptie nici conducerea CJC!
5
3
Alegatori cu drept de vot, 200mii. psd si pnl au 50mii voturi. Au iesit la vot 90 mii, 110mii au stat acasa, s au plimbat etc. Asta e si ideea, cu cat lumea nu voteaza, cu atat ei vor avea procente de castig, stati acasa, aratati ca nu va pasa de orasul vostru. latrati pe facebook, acolo siur veti fi luati in seama.
4
0
Sa spune cineva , ce au promis si realizat pnl-isti pentru tara si pentru judet . In afara ca au furat si au vandut pe nimic Romania , ce altceva au mai facut . Ca sa votezi pnl dupa toate relele facute , deja nu mai am ce sa spun . Votam altceva , votam aur , sos , usr , udmr , fusu , suveica , orice , numai pe astia nu . Sunt curios la parlamentare si prezidentiale ce o sa votati . Daca il votati pe ciuca sau pe ciolacu , chiar ca raman fara cuvinte . Cum ati reusit sa ii votati tocmai pe astia care timp de doi ani de pandemie vau calcat in picioare , asta nu pot sa pricep . Treaba voastra , voi o sa plangeti de foame . Sa vedeti ce furtuna o sa fie dupa alegerile din toamna . O sa va jupaoie si ultimul strat de piele scarbele astea
7
1
Va fi prea tarziu cand vor regrata ca ua votat pnl . o sa li se para ca psd-isti au fost niste sfinti . Astia , pnl-isti sunt dracu in forma umana . Mai ales mitroi . Asta a furat in draci si acum cand va fi la cheremul lui toata avutia judetului , nici sulea spataru nu-l mai opreste . Inainte trebuia sa va informati despre el nu legende de adormit copii . Nu mai pun la socoteala ce au facut pnl-isti in pandemie , cat au furat si cum neau umilit . Degeaba , nu ati inteles nimic . Doar va plangeti ca in romania o duceti greu , o duceti greu ca votati tot hoti . IMI DORESC , CA PSD-ISTI SA FIE INTELIGENTI SI SA SE INTELEAGA CU FORMATIUNILE CELELALTE DACA VOR CA LA ALEGERILE VIITOARE SA FIE ALESI . Acest mitroi va cauta sa le traga presul de sub picioare cu sambetul pe fata .
10
1
Pai faceti monumentul ala in forma de c***t si puneti PSD sa-l linga
9
4
Liber la praduiala
11
0
Si domnul Palazu mic e consilier la gramada printre si altii.
8
1
Sa va iau partidul in cosor
13
2

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515