REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
23.4° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Oficial! Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Constanța și Palaz la Consiliul Județean

Oficial! Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Constanța și Palaz la Consiliul Județean

Andreea VLAICU 20 martie 2024 | 10:17 1912

Alianța Dreapta Unită Constanța formată din USR, Forța Dreptei și PMP, a decis echipa de candidați pentru județul Constanța la alegerile locale din 9 iunie 2024. Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion, este candidatul din partea Alianței Dreapta Unită în cursa electorală pentru Primăria Constanța, iar președintele PMP Constanța este candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Oficial! Stelian Ion, candidatul ADU la Primaria Constanta si Palaz la Consiliul JudeteanStelian Ion

Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, este candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. 
Dreapta Unită reprezintă angajamentul USR - Forța Dreptei - PMP pentru reconstrucția României și o alternativă onestă la guvernarea coruptă PSD-PNL și la extremismul AUR-SOS.

„De mai bine de 30 de ani, PSD a decis tot ce a contat în orașul nostru, și anume: interesele personale ale celor care au condus și conduc acest partid. De trei ani, li s-a alăturat și PNL-ul, cu un primar care a menținut PSD la putere și pentru care a contat doar să satisfacă interesele rechinilor imobiliari și să-și bată joc de oraș. Pentru noi, toți constănțenii contează, pentru noi modernizarea și orientarea orașului pentru investiții în viitorul copiilor noștri sunt esențiale”, a declarat Stelian Ion.

Oficial! Stelian Ion, candidatul ADU la Primaria Constanta si Palaz la Consiliul JudeteanClaudiu Palaz

“Patru ani de incompetență au transformat județul Constanța în județul-reper pentru cea mai proastă administrație, cele mai mari rateuri în atragerea fondurilor europene, cele mai nereușite proiecte. Un exemplu de cum să ai cele mai multe ștate de plată pe numele rudelor, prietenilor și prietenilor-prietenilor, în timp ce rezultatele “admirabile” se traduc prin inexistenta investițiilor. Sunt convins că lecția trăita în acești ani de constănțenii care au sperat în lupii salvatori a fost una dură și am convingerea că orgoliul de constănțeni nu ne lasă să se mai repete o greșeală atât de catastrofală, cum a fost actuala conducere a CJC”, a declarat Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boula aici da iau m uie.Jurnal: Boula dupa aflarea vestii sa dus repede plangand la papu sa faca ceva ca el vrea sa candideze in continuare.papu l a sfatuit pe p***t ca se fac alegeri la el in bloc si are sanse mult mai mari decat la primarie de a castiga alegerile de administrator de bloc tot un fel de primar.Dupa ce a auzit ce a spus papu prostul s a mai linistit luind o bucata de branza si o ceapa verde ca de e primavara si sa apucat sa rasfoiasca legendele tariverdelui.bobita nu ai fata de primarie
2
0
Votez Cupsa la primarie si Gica Slabu la judet.
0
5
Foarte slab s-a prezentat Ion Stelian azi la radio sky. Neconvingator,fara discurs fara coeranta ,balbait. Discuta probleme periferice in fraze prea complicate. Pe scurt nu comunica nimic. Alianta asta in Constanta este alianta makkedonilor Ion Stelian cu Bola si Palazu Mic. Constantenii nu vor vota. USR a pierdut partida din cauza propriei incompetente si a demagogiei.
7
0
1. M UIE BOLA de la cei 2 retarzi. 2. M UIE celor 2 candidati de la tot municipiul si judetul Constanta. Sa va fie gura plina.
6
2
Palaz, intai sa meriti si dupa sa iti depui canditatura. Mai bine iti vezi de problem ele tale. Acelasi lucru e valabil si pentru Mitroi
8
1
Are oi?
5
0
Ai pierdut din start, Stelica. Aveai votul meu dacă nu te asociai cu Palaz.
9
3
Iar se umple buletinele de vot de retarzi, exaltati si impostori! Tot aceiasi..niste banditi
10
3
MAI BINE ÎNVĂȚAȚI GRAMATICĂ
3
1
Deci cei doi se pot considera deja compromisi si perdanti ai alegerilor. Constantenii s-au saturat de mekkedoni. PNL si PSD plin de mekkedoni au distrus orasul. Aliantia luli acum alti doi mekkedoni. Poate ii voteaza mekkedoni lor. Romanii voteaza Cupsa AUR ca este ardelean si om cumsecade.Cea mai mare calitate ca nu este mekkedon
7
5
La postarile cu PSD, dumitrache si stroe nu avem voie sa comentam. r*****a comunista …. Suntem multi noi cei care votam cu oricine, numaai sa nu castige securistii din brigada veche PSD
5
2
Și Bola unde e?! … a plecat cu Vola …?
11
0
De ce candideaza Palazu mic? O sa se faca de ras!
16
2
vrem nu vrem la cta castiga chitac 100% si ei stiu asta dar trebuie sa faca figuratie ptr ca sa apere imaginea adu
9
9
Cat de retarzi sa fiti sa va asociati cu cei mai experti si organizati hoti - cei din pmp. Asta ne spune ca sunteti la fel .
12
4
Si lu Bola ce ii dati?! Ii dati cu Flit?
13
1
Pe mine m-ati pierdut. Niciodata nu o sa-l votez pe Palaz!
15
4
Avem ce vota, ACUM! Baftă!!
6
10
Treatsi bana Steliane nu vedzi tini primăria :))
10
5
Stelica, pui borduri noi? Montezi mii de alti stalpisori? Faci alte sensuri unice ca sa mai montezi alte mii de indicatoare rutiere? Inchizi parcurile seara? Lasi gropile pe toate strazile? Acolo unde se asfalteaza, se poate sa fie denivelari din prima zi? Marcajele le faci cu vopsea care se spala dupa prima ploaie? Distrugi si bdul Bratianu? Pastrezi linie continua de la eforie pana la oxford? Daca DA, inseamna ca tu esti, de fapt WC ul de acum! Aaaaa. Sa nu omit. Faci doar sedinte on line?
12
3
Va dau ...la fund la amandoi . Nu aveti sanse...mai incercati ,dupa patru ani.
5
8
Se vede cu cine tineti. Aici ne dati voie la comentarii si injuraturi. Interesant..
12
4

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245