REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ofițer, de la Agenția Națională Antidrog, prins cu maceta în portbagaj la Constanța

Ofițer, de la Agenția Națională Antidrog, prins cu maceta în portbagaj la Constanța

Virgil STOIAN 10 septembrie 2023 | 00:00 7438

Festivalul Neversea a atras de-a lungul timpului sute de mii de persoane. Printre ei s-a aflat Alexandru I., din București, ofițer specialist la Agenția Națională Antidrog, care s-a aflat la eveniment nu pentru a vâna drogații, ci avea alte planuri. Acesta a încercat să treacă de punctul de control al festivalului, într-un autoturism Q8, având în portbagaj o macetă. Din nefericire pentru el, arma albă i-a fost confiscată.

 Ofiter, de la Agentia Nationala Antidrog, prins cu maceta in portbagaj la Constanta Ofiter, de la Agentia Nationala Antidrog, prins cu maceta in portbagaj la Constanta

Potrivit dosarului, la data de 10.07.2022, în jurul orei 22:00 Alexandru I. a fost depistat în timp ce trecea de punctul de control acces festival Neversea, având în portbagajul autoturismului Audi Q8, un obiect confecţionat pentru tăiere tip macetă, despre care a declarat că l-a achiziţionat în urma unei promoţii la staţia de carburant Rompetrol, alături de un coş şi o pătură de picnic.

 Ofiter, de la Agentia Nationala Antidrog, prins cu maceta in portbagaj la Constanta
Obiectul tip macetă a fost ridicat şi depus, ulterior, la Camera de Corpuri Delicte a I.P.J. Constanţa.

 Ofiter, de la Agentia Nationala Antidrog, prins cu maceta in portbagaj la Constanta


Prin ordonanţa din 19.01.2023 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a dispus renunţarea la urmărire penală faţă de Alexandru I. în cauza având ca obiect portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Totuși, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis confiscarea obiectului tip macetă. În plus, bărbatul a fost obligat să plătească suma de 350 lei cu titlu de cheltuielile judiciare avansate de stat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are voie sa poarte pistol cu glonț pe el, dar nu are voie să aibe machetă în mașină. Legea trebuie refăcută.
0
0
Desi ati mai sters o data mesajul, intreb din nou. De unde stiti ca avea alte planuri?! V-a soptit la ureche?!
1
0
intro tara de t****i si alogeni, trebuie sa te aperi.
0
0
Audi Q8 - ai sps tot. Polițist Antidrog? Poate Polițist Sifonar Ptr Interlopi și Distribuitor Autorizat De Droguri. Din Ce salariu a cumpărat Acel Audi? Fie el și la mîna a-doua,Domnule "reporter "
18
4
Daca Romania este tara de hoti si de corupti cine ingaduie sistemului sa se desfasoare?De ce platiti taxe si votati un sistem care va domina prin arme? prin asta va domina,arme si munitie.Ei au armele voi nu aveti nimic,cica aveti votul,hahah mi-e scarba sa va mai si scriu dar "If you are given eyes to see then you are called to warn the others"Ezekiel 33
10
1
Dupa 1990 calitatea oamenilor care alcatuiesc politzia Romana a scazut continuu dar salariile si alte drepturi au crescut si in politzie este ca si in politica si totul a pornit de la parlamentari care au dat nishte legi aiurea si a continuat cu judecatori care interpreteaza legile in functie de schpaga sau de telefonul pe care o primesc sau il primesc.
8
0
"încercând să treacă"... penibililor ce sunteți! Sigur de asta avea macetă, că "incerca să treacă". De șmecher o avea. Și mașina la fel! Aplauze!
7
1
Ai primit o friptura și un vin de la experții de la tv? p*****l ! Era ustensila de grătar deci ești de kkt
8
2
ATI PUS LA CUVINTE INTERZISE NUMELE LUI Mezzey ca va da bani pisa m as pe toată replica vostra
8
3
m***i
3
1
DE LA ANTIDROG CU AUDI Q8, SIGUR PĂZEȘTE TRAFICANȚII DE DROGURI SA VANDA LINIȘTITI
12
0
Du-va in rahat ca toti avem prin portbagajele ba o bâta, ba un levier etc
9
0
Mau documenteaza-te inainte sa scrii. Dintr-o mica documentare rezulta ca cei de la ANI nu au in atributii sa prinda drogati ci sunt un fel de ONG- isti care ii mangaie pe crestet ii consiliaza si le furnizeaza seringi, prezervative etc... Rareori le faciliteaza tratamente de deintoxicare si consiliere psihologica dar doar celor care apeleaza la ei... cu alte cuvinte la ANI este un fel de frecangeala pe care o poate mima cu succes si un ONG fara a mai toca banii statului
9
0
Pai cand se scriu in comentarii ca unii politisti o fac pe bodyguarzii prin cluburi , fac poze si stau la masa cu interlopii . Uitati va ca se adevereste ce spun cetatenii . Asa poarta macete si cand ii bat astia cand merg la interventii le este frica sa scoata pistolul sa il foloseasca legal stau si iau bataie . De fapt unii vand informatii din sistem interlopilor , cand sunt controale , de ce si cum sa se fereasca .
22
4
Nu se poate pentru acești borfasi?
13
12

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016