REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Olanda - Franța 0-0, un meci plin de ratări

Olanda - Franța 0-0, un meci plin de ratări

Virgil STOIAN 22 iunie 2024 | 00:00 1048

Olanda și Franța s-au întâlnit în ceea ce se anunța cel mai tare meci din grupa D, de la EURO 2024, însă cele două au remizat, scor 0-0.

Olanda - Franta 0-0, un meci plin de ratari

Min. 65: Ocazie Franța! Griezmann, ajuns într-o poziție de unu la unu cu Verbruggen, nu l-a putut învinge pe goalkeeper-ul Olandei, care a respins în corner șutul moale al francezului.

Min. 63: Dembele a centrat excelent în careu, însă Tchouameni a reluat puțin peste poartă.

Min. 60: Ocazie Franța! Marcus Thuram și-a driblat adversarul și a reușit să șuteze spre poartă de la marginea careului, însă puțin pe lângă poarta apărată de Verbruggen.

Pauză. Cele două au intrat la egalitate la cabine, scor 0-0.

Min. 28: Ocazie Franța! Marcus Thuram a fost găsit în adâncime de Jules Kounde, însă atacantul celor de la Inter Milano a șutat, din interiorul careului, peste poartă.

Min. 13: Ocazie uriașă ratată de Franța! Rabiot a scăpat într-o poziție excelentă, dar, din câțiva metri, nu a șutat la poartă și a ales să-i paseze lui Griezmann. Starul lui Atletico nu s-a așteptat să primească acea minge și a fost prins pe picior greșit, motiv pentru care scorul a rămas 0-0.

Min. 4: Ocazie Franța! Griezmann a șutat puternic din afara careului, dar Verbruggen a fost la post și a respins peste poartă.

Min. 1: Ocazie în debutul meciului pentru Olanda! Frimpong a șutat din marginea careului, însă șutul său a fost respins de Maignan, iar mingea a trecut agonizant pe lângă bară.

Echipele de start:

Franța (4-3-3): Maignan - Kounde, Upamecano, Saliba, Theo Hernandez - Tchouameni, Kante, Rabiot - Dembele, Thuram, Griezmann

Rezerve: Areola, Samba, Barcola, Camavinga, Clauss, Coman, Fofana, Giroud, Kolo Muani, Konate, Mbappe, Mendy, Pavard, Zaire-Emery

Selecționer: Didier Deschamps

Olanda (4-3-3): Verbruggen - Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake - Schouten, Simons, Reijnders - Frimpong, Depay, Gakpo

Rezerve: Bijlow, Flekken, Bergwijn, Blind, Brobbey, De Ligt, Geertruida, Gravenberch, Maatsen, Malen, Van de Ven, Veerman, Weghorst, Wijnaldum, Zirkzee

Selecționer: Ronald Koeman

Ambele reprezentative au câte trei puncte după prima etapă, olandezii fiind superiori grație golaverajului, după 2-1 cu Polonia. Partida de la Leipzig, care va putea fi urmărită în format Live Text pe digisport.ro, are și un semn de întrebare. Va juca sau nu din primul minut Kylian Mbappe (25 de ani).

Starul celor de la Real Madrid s-a ales cu nasul spart în precedenta întâlnire, cea cu Austria, scor 0-1. Atacantul a apărut cu o mască pe față, la antrenamentul de joi, în culorile Franței, dar Mbappe va trebui să joace cu o altă mască în timpul meciului, conform regulamentului UEFA.

Revenind la meci, Olanda și Franța vor reedita duelurile din preliminarii. Atunci, selecționata ”Cocoșului galic” s-au impus în ambele întâlniri, 4-0 pe Stade de France și 2-1 în deplasare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aaa...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510