REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
25.4° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Olanda învinge Turcia cu 2-1 și se califică în semifinale

Olanda învinge Turcia cu 2-1 și se califică în semifinale

Virgil STOIAN 7 iulie 2024 | 00:00 2997

Olanda - Turcia este ultimul sfert de finală de la EURO 2024. Confruntarea dintre cele două are loc acum.

Olanda invinge Turcia cu 2-1 si se califica in semifinale

Min. 70: Goool Olanda! De Vrij a restabilit egalitatea, după ce a reluat perfect o reluare venită de la Memphis Depay

Min. 65: Ocazie Turcia! Muldur a șutat puternic din afara careului, însă nu l-a putut învinge pe Verbruggen, care a respins.

Min. 64: Cartonaș galben pentru Virgil van Dijk, după ce l-a faultat Baris Yilmaz.

Min. 55: Ocazie mare pentru Turcia! Dintr-o lovitură liberă scoasă tot de el, Arda Guler a trimis puternic, însă a lovit bara din dreapta porții lui Verbruggen.

Min. 53: Nathan Ake a văzut cartonașul galben, după ce l-a faultat pe Arda Guler. Fotbalistul turc scăpase periculos spre poartă, astfel că fundașul olandez a fost nevoit să recurgă la acest gest.

Min. 50: Ocazie Olanda! Weghorst, abia intrat pe teren, a recentrat foarte bine pentru Depay, în careul mic, însă decarul olandezilor nu a putut ajunge la minge.

A început repriza a doua dintre Turcia și Olanda! Ronald Koeman l-a introdus pe Weghorst în locul lui Bergwijn.

Final de primă repriză! Naționala lui Vincenzo Montella a intrat cu avantaj minim la cabine, scor 1-0, grație reușitei semnate de Samet Akaydin.

Min. 35: Gooool Turcia! Akaydin a deschis scorul cu capul, după o centrare excepțională venită de la Arda Guler, cel mai iubit jucător al naționalei lui Vincenzo Montella.

Min. 12: Xavi Simons a șutat dintr-o poziție excelentă, de la marginea careului, însă șutul său nu a prins poarta lui Gunok.

Min. 6: Ocazie Olanda! Mingea a ajuns la Gakpo, în interiorul careului, dar șutul expediat de golgheterul Olandei de la EURO 2024 a trecut pe lângă poartă.

Min. 1: Prima ocazie a meciului le-a aparținut olandezilor. Depay a avut o incursiune excelentă, însă a șutat, din marginea careului, puțin peste poarta apărată de Gunok.

UPDATE. A început sfertul de finală dintre Olanda și Turcia.

Echipele de start:

Olanda (4-3-3): Verbruggen - Dumfries, De Vrij, Virgil van Dijk, Ake - Schouten, Simons, Reijnders - Bergwijn, Depay, Gakpo

Rezerve: Bijlow, Flekken, Blind, Brobbey, De Ligt, Frimpong, Geertruida, Gravenberch, Malen, Van de Ven, Veerman, Weghorst, Wijnaldum, Zirkzee

Selecționer: Ronald Koeman

Turcia (4-2-3-1): Gunok - Muldur, Akaydin, Bardakci, Kadioglu - Ozcan, Ayhan - Yilmaz, Calhanoglu, Yildiz - Arda Guler

Rezerve: Bayindir, Cakir, Akgun, Akturkoglu, Celiz, Kahvezi, Kaplan, Kilicsoy, Tosun, Yazici, Yildirim, Yokuslu

Selecționer: Vincenzo Montella

Câștigătoarea dintre Olanda și Turcia va juca în semifinale contra învingătoarei dintre Anglia și Elveția, meci care se va disputa de la ora 19:00 și va putea fi urmărit tot în format Live Text pe digisport.ro.

”Portocala Mecanică” s-a calificat în sferturile de finală, după ce a învins-o pe România, scor 3-0, în faza optimilor.

De cealaltă parte, Turcia, care a terminat la egalitate cu Portugalia Grupa F, șase puncte, dar a avut un golaveraj mai slab și s-a aflat pe locul secund, a trecut de Austria în optimi.

Cele două echipe naționale s-au mai întâlnit de 12 ori până acum, iar în ultimul meci direct Olanda s-a impus categoric cu scorul de 6-1.

De asemenea, Turcia a reușit să se impună doar de două ori în fața ”Portocalei Mecanice”, a pierdut de șapte ori și trei meciuri s-au terminat la egalitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ați uitat de accidentul lui Mihăiță Nesu din Olanda la antrenament?.La lăsat în cărucior pe toată viața.Astia nu sunt sportivi sunt KILLERI
2
0
Turcia a pierdut dar a jucat,ei pot spune ca au parasit competitzia cu capul sus,romani cu toate ca nu au mishcat in front cu Olandezi ar fi putut egal la devierea lui Alibec pentru Mihaila cand a ramas al nostru singur cu portarul Olandez dar la oprit arbitrul pentru un fault al lui Alibec,fault care nu a fost cum s-a vazut si la reluari.
4
0
Sa dat dispoziție de la mai marii din UEFA sa nu se dea cartonașe roșii la jucători...
4
1
Sclavii aia de comentatori protvisti au uitat ca Olanda ne a scos pe noi in optimi,ce se mai bucurau cand a dat Olanda gol! iar jucatorilor romani rusine sa le fie,turcii au jucat magnific si au dominat olanda cu rautate,au iesit cu capul sus! gastele noastre deja se gandeau la vacanta! olanda era o echipa de batut,foarte slabi pe aparare,pacat ca nu ne au razbunat turcii,oricum asta e cel mai dezgustator turneu final care l am vazut,cu favoritisme pe fatza si meciuri furate si au ajuns in semifinale 3 din cele mai slabe echipe ale acestui turneu care n au jucat absolut nimic,anglia,olanda si franta! sa vedem ce o sa faca spanioletii ,daca o sa salveze onoarea fotbalului frumos,dar la cum au tras arbitrii cu marile puteri de la UE ,Franta ,Olanda si cu englezoii regalisti si corupti care in continuare conduc europa si au iesit in UE doar la misto ca sa nu le mai vina atati imigranti! m**e Europa! sa se faca o cupa Balcanica si joace doar cei din Est cu jucatori de acolo!
5
1
Olanda, este in Europa sau in Africa? Ca dupa jucatori nu-mi dau seama. Asa zisilor fotbalisti olandezi, le trebuiau niste fundasi ca Bumbescu sau genul lui Morosanu. Daca si ala se poate numi fotbal, cred ca ne-am uitat la meciuri diferite. Niste ghiolbani!
5
2
numărul 1 al Olandei a mai apărut un al distrugător de picioare pe nume WEGHROST...
5
1
Daca crezi că poți câștiga prin a faulta in mod grosolan adversarii vă înșelați...VOI SUNTENTI NISTE KILLERI NU JUCATORI DE FOTBAL
6
2

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710