REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Omagiu pentru antrenorul de karate care a murit împreună cu soția sa, în accidentul de la Satu Nou. Video

Omagiu pentru antrenorul de karate care a murit împreună cu soția sa, în accidentul de la Satu Nou. Video

A.F. 15 iulie 2024 | 00:00 2925

Omagiu pentru antrenorul de karate din Cernavodă, Gheorghe Bulilete, care a murit în accidentul grav din localitatea Satu Nou, împreună cu soția sa. Elevii antrenorului din Cernavodă au organizat un Kata demonstrativ de rămas bun sâmbătă, 13 iulie.

Omagiu pentru antrenorul de karate care a murit impreuna cu sotia sa, in accidentul de la Satu Nou. Videoelevii antrenorului Gheorghe Bulilete îi aduc un ultim omagiu

Un accident grav, cu mai multe victime, a avut loc marți, 9 iulie a.c. în localitatea Satu Nou, în urma căruia doua persoane au decedat. Cele două persoane care au murit în accident sunt Gheorghe Bulilete, antrenor de karate din Cernavodă, și soția acestuia Elena Bulilete.

Omagiu pentru antrenorul de karate care a murit impreuna cu sotia sa, in accidentul de la Satu Nou. VideoGheorghe și Elena Bulilete

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 9 iulie, în Satu Nou, pe strada Principală, la numărul 18, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Omagiu pentru antrenorul de karate care a murit impreuna cu sotia sa, in accidentul de la Satu Nou. Videoelevii antrenorului Gheorghe Bulilete îi aduc un ultim omagiu

Potrivit primelor informații, în accidentul rutier a fost implicat un autoturism și un camion. În urma accidentului rutier au rezultat mai multe victime, patru fiind inconștiente, trei fiind încarcerate. La fața locului a intervenit Detașamentul Medgidia cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD B2, ATPVM, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.

Omagiu pentru antrenorul de karate care a murit impreuna cu sotia sa, in accidentul de la Satu Nou. Videoimagine de la locul accidentului

Șoferul autoturismului a murit pe loc iar pasagera de pe bancheta din spate a decedat după efectuarea protocolului de resuscitare de către cadrele medicale sosite la locul accidentului.

Video:

.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dzeu sa-i ierte!
1
0
Oameni adevărați care se au sacrificat pentru meseria lor...Dumnezeu sa ii odihnească !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510