REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

OMD Mamaia Constanța vrea să implementeze excursii de o zi cu plecare din Constanța și din stațiunea Mamaia

OMD Mamaia Constanța vrea să implementeze excursii de o zi cu plecare din Constanța și din stațiunea Mamaia

Mirela PASCAL 15 decembrie 2023 | 00:00 793

Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța alături de reprezentanții Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, vrea să implementeze noi rute pentru excursii de o zi cu plecare din stațiunea Mamaia și din municipiul Constanța.

OMD Mamaia Constanta vrea sa implementeze excursii de o zi cu plecare din Constanta si din statiunea Mamaiacetatea Enisala

Ministerul InvestiÈ›iilor È™i Proiectelor Europene a semnat în data de 22 februarie 2023 contractul de promovare a 306 obiective din cadrul a 12 rute turistice È™i culturale aferente acestuia, ce vor beneficia de acÈ›iuni care le vor spori gradul de atractivitate È™i notorietate, atât în plan intern, cât È™i internaÈ›ional. Având în vedere că OMD Mamaia ConstanÈ›a face parte din judeÈ›ul ConstanÈ›a, din partea OMD-ului JudeÈ›ean a fost desemnată colaborator extern voluntar Oana Silviana Crăciun, parte a echipei de comunicare OMD Mamaia ConstanÈ›a, pentru a reprezenta OMD-ul JudeÈ›ean la nivel naÈ›ional.
Din Programul România Atractivă fac parte mai multe acÈ›iuni, între care: digitalizarea siturilor incluse în cadrul celor 12 rute, crearea unei platforme È™i aplicaÈ›ii online dedicată vizitatorilor români È™i străini, marcarea È™i semnalizarea turistică a siturilor incluse în cadrul fiecărei rute, definirea identității vizuale a programului “România Atractivă” È™i a unui Plan de Promovare NaÈ›ional È™i InternaÈ›ional a Rutelor Turistice/ Culturale.

OMD Mamaia Constanta vrea sa implementeze excursii de o zi cu plecare din Constanta si din statiunea Mamaiacetatea Histria


În cadrul întâlnirii online la nivel naÈ›ional, care are loc astăzi, reprezentanÈ›ii desemnaÈ›i din partea OMD-ului JudeÈ›ean Vadim Ruse È™i Oana Silviana Crăciun vor propune câteva itinerarii pentru realizarea excursiilor de o zi cu plecare din ConstanÈ›a, respectiv din staÈ›iunea Mamaia È™i vor participa la votarea Manualului de Identitate Vizuală aferent Programului România Atractivă:
DorinÈ›a noastră de a organiza plecări din destinaÈ›ia Mamaia ConstanÈ›a către alte obiective turistice din Dobrogea este rezultatul unei cerinÈ›e tot mai crescute a turiÈ™tilor de la ieÈ™i din destinaÈ›ie în excursii de o zi, cu plecare din oraÈ™ul ConstanÈ›a sau din staÈ›iunea Mamaia. În materialele de promovare È™i marketing care ne-au însoÈ›it la târgurile din Londra È™i din VarÈ™ovia am inclus atracÈ›iile turistice din afara staÈ›iunii Mamaia È™i a oraÈ™ului ConstanÈ›a – cetățile din Dobrogea, cramele, mănăstirile, rezervaÈ›iile naturale È™i alte obiective de interes, pentru care există cereri în piață. Există necesitatea realizării acestor itinerarii pentru că Dobrogea deÈ›ine multe atracÈ›ii turistice care merită promovate È™i scoase în evidență, mai ales turiÈ™tilor străini,“ a declarat George Măndilă, PreÈ™edinte al OraganizaÈ›iei de Management al DestinaÈ›iei Mamaia ConstanÈ›a.

OMD Mamaia ConstanÈ›a susÈ›ine totodată È™i necesitatea unui parteneriat cu o agenÈ›ie de turism din judeÈ›ul ConstanÈ›a sau cu un tour operator naÈ›ional pentru implementarea acestor itinerarii. Suntem deschiÈ™i propunerilor venite din partea reprezentanÈ›ilor agenÈ›iilor de turism din judeÈ›ul ConstanÈ›a È™i tour-operatorilor pentru implementarea acestor itinerarii, după ce echipa noastră construieÈ™te traseele È™i alege atracÈ›iile turistice care vor fi incluse în excursiile de o zi.  
ÎnfiinÈ›ată în primăvara acestui an, asociaÈ›ia îÈ™i propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepÈ›ia românilor asupra experienÈ›ei de vacanță pe care staÈ›iunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016