REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

OMD Mamaia – Constanța a finalizat materialele de promovare pentru Târgul de Turism de la Londra

OMD Mamaia – Constanța a finalizat materialele de promovare pentru Târgul de Turism de la Londra

Andreea CONDURACHE 30 octombrie 2023 | 16:46 1315

OrganizaÈ›ia de Management al DestinaÈ›iei Mamaia-ConstanÈ›a s-a pregătit intens în ultima perioadă pentru participarea la Târgul de Turism WTM London din luna noiembrie a acestui an.

OMD Mamaia – Constanta a finalizat materialele de promovare pentru Targul de Turism de la Londramaterialele de promovare

Odată cu încheierea sezonului estival, prezenÈ›a la târgurile de turism internaÈ›ionale este esenÈ›ială pentru a reda staÈ›iunii Mamaia strălucirea de altădată È™i pentru a atrage un număr cât mai mare de turiÈ™ti străini. AsociaÈ›ia s-a înscris prin Ministerul Turismului atât la Târgul de la Londra, care va avea loc luna viitoare între 6 È™i 8 noiembrie, cât È™i la cel din VarÈ™ovia, între 23 È™i 25 noiembrie:

“Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile, înainte de plecarea la Londra. Am pregătit o prezentare deosebită a staÈ›iunii Mamaia È™i a oraÈ™ului ConstanÈ›a pentru tour operatorii È™i partenerii care vor fi prezenÈ›i la standul nostru. Alături de prezentare, pachetul de promovare pe care agenÈ›iile È™i tour-operatorii îl vor primi va consta în 4 filme de prezentare – 2 cu staÈ›iunea Mamaia È™i 2 cu oraÈ™ul ConstanÈ›a în limba engleză, în limita a 4 minute fiecare, o prezentare Power Point a staÈ›iunii Mamaia È™i a oraÈ™ului ConstanÈ›a de aproximativ 115 slide-uri, 3 clipuri/ filme publicitare a câte 2 minute cu staÈ›iunea Mamaia, respectiv ConstanÈ›a È™i împreună, în limita a 2 minute fiecare. Toate materialele vor fi încărcate pe stick-uri inscripÈ›ionate cu numele nostru. Tour-operatorii vor primi din partea OMD Mamaia ConstanÈ›a seturi tip cadou, cu mai multe materiale personalizate. O parte dintre acestea au fost puse la dispoziÈ›ie de OMD Mamaia ConstanÈ›a, iar o parte le-a pus la dispoziÈ›ie Primăria ConstanÈ›a”, a precizat George Măndilă, PreÈ™edinte OrganizaÈ›ia de Management al DestinaÈ›iei Mamaia-ConstanÈ›a.

ReprezentanÈ›ii organizaÈ›iei au trimis astăzi spre Londra un transport care conÈ›ine toate materialele de marketing, ce vor fi oferite tour-operatorilor străini È™i potenÈ›ialilor parteneri. De la faÈ›a locului vor fi transmise în timp util informaÈ›ii È™i imagini cu ceea ce se întâmplă la târg.

OMD Mamaia – Constanta a finalizat materialele de promovare pentru Targul de Turism de la Londramateriale de promovare

Litoralul românesc va fi reprezentat de o delegaÈ›ie care va pleca la Londra la începutul lunii noiembrie, formată din: Dan Petre Leu, arhitect È™ef al municipiului ConstanÈ›a, Sebastian IonuÈ› Puznava, vice preÈ™edinte OMD Mamaia ConstanÈ›a, reprezentanÈ›i ai Aeroportului InternaÈ›ional Mihail Kogălniceanu, George Măndilă, PreÈ™edinte OMD Mamaia- ConstanÈ›a È™i Oana Silviana Crăciun din partea echipei de comunicare a organizaÈ›iei.

“Prioritare vor fi întâlnirile cu tour-operatorii internaÈ›ionali È™i cu agenÈ›iile de turism, dar È™i cu companiile aeriene low cost”, a mai precizat George Măndilă, PreÈ™edinte OMD Mamaia-Constanta.

Participarea asociaÈ›iei noastre la târgurile internaÈ›ionale de turism face parte din activitățile OMD-ului pentru promovarea destinaÈ›iei Mamaia-ConstanÈ›a. ÎnfiinÈ›ată în primăvara acestui an, asociaÈ›ia îÈ™i propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepÈ›ia românilor asupra experienÈ›ei de vacanță pe care staÈ›iunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510