REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

OMD renunță la noul logo al stațiunii Mamaia

OMD renunță la noul logo al stațiunii Mamaia

Victor ROTARU 15 iulie 2023 | 16:11 2093

Vineri, 14 iulie, administrația locală anunța faptul că începând cu această vară, stațiunea Mamaia va fi reprezentată de o nouă identitate de brand. Proiectul includea, pe lângă logo și slogan, care urmau a fi utilizate în mod oficial pentru a identifica destinația, fiind o strategie de repoziționare în piață și o serie de acțiuni menite să îmbunătățească imaginea stațiunii. Sâmbătă, 15 iulie, Organizația de Management al Destinației (OMD) Mamaia-Constanța a precizat faptul că va renunța la logo, fiind unul similar cu cel al unui complex rezidențial din Spania. 

OMD renunta la noul logo al statiunii Mamaia

OMD: Renunțăm la logo-ul propus de agenție. Mamaia nu poate avea un brand turistic similar cu un complex rezidențial din Spania!

„Referitor la similitudinea dintre logo-ul propus pentru promovarea stațiunii Mamaia și alte branduri turistice facem următoarele precizări:

În primul rand, le mulțumim tuturor celor care au sesizat similitudinea. Tocmai din acest motiv am comunicat public forma brandului.

Valoarea logo-ului nu este de 16.000 de euro, ci de 800 de euro, aproximativ 5% din contract. Restul fondurilor sunt alocate către alte produse și servicii. Brandul înseamnă mult mai mult decât exprimarea sa grafică.
OMD nu a efectuat încă nicio plată din acest contract.

Procesul de selecție al logo-ului a cuprins mai multe etape. Am vizualizat mai mult de 9 variante. Am ales una. Din păcate, nu am avut capacitatea necesară de a căuta în diverse surse dacă forma este originală sau nu. Am apelat la profesioniști, tocmai din acest motiv.

Reluăm procesul de selecție al logo-ului, păstrăm cromatica. Vom aproba această decizie în următoarea ședință AGA. Contăm pe sprijinul publicului și al presei, pentru că ne dorim cu toții același lucru: un brand atractiv și original pentru Mamaia.” au transmis reprezentanții Organizației de Management al Destinației (OMD) Mamaia-Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum o zici tu Gogule, zici ca a venit vergilica cu bani de acasa si ne-a facut noua un bine. Actuala administratie nu a facut nimic. ABSOLUT NIMIC! Doar a risipit aiurea banii nostri. A cheltuit bani europeni fara folos. A schimbat niste strazi si trotuare bune si circulabile cu pavele si cu strazi mai inguste. Si a lasat ca lucrarile sa se faca haotic si ani de zile, provocand disconfortul tuturor cetatenilor. Nici macar atat nu a fost in stare, sa urmareasca lucrarile si sa nu-i lase pe constructori sa-si bata joc de oras si de cetateni.
2
0
La cate lucruri importante s-au făcut retele de conducte schimbate , străzi intregi asfaltate ,lucrări de mare ce amploare ce necesită ,rabdare,timp si intelegere si de care se vor bucura generartiile ce vor veni ...un slogan gresit reprezinta nimic .
1
4
O idee de logo /slogan-La Mamaia marea te cheamă la ea ,relaxarea și confortul sunt miraj in viața ta ..
0
1
Asta-i luat de pe Shutterstock cu 5 euro.
4
1
Mos teaca si consilierul lui sunt pe acelasi calibru. Nu stiu decat sa fuga de raspundere , oricine altcineva de de vina. Incompetenta la superlativ. Rusine !!!
5
1
Rusine ! Asta este masura competentei voastre? Cpncerte de doi bani si bani sifonati prosteste pe o mizerie? Demisia incompetentilor! Domnule Primar va rog sa luati masuri ...cu celeritate sa-i ajutati sa ...demisioneze!
5
0
Data viitoare sa aleaga logo un bidon de aracet pentru branza cipanzeilor.
13
0
De la o cocota calita in coafor, cum e acest semidoct de Mandila, nu poti avea alte pretentii. In afara de faptul ca s-a maritat bine, acest cameleon atarnator nu a bifat nimic notabil in viata.
12
1
Similaritate ati spus? Bai idiotilor, cele doua logo-uri sunt identice. Asa e toara echipa Primariei Constanta, adica incompetenta, hoata, fara caracter? Jenant!
14
1
sa reluati voi licitatia !!! Lumea vrea sa va duceti toti in gatlejul mamitzicii voastre la parnaie de hoti !!! Mwie cu kkt mult !!!
15
0
Au fost inspirati ca nu au efectuat nicio plata. A mai avut cineva o initiativa similara cu o frunza si nu i-a purtat noroc.
5
1
V ati aratat incompetenta! Ati aprobat un logo pe care un copil de 5 ani il poate descoperi facil pe net! Cred c ar trebui sa va dati demisia de onoare... Dar de unde onoare la voi...
15
0
Trebuie un logo cu branza de oaie si oale de cupru ca sa evidentieze Mamaia
20
0
Inca un "succes "al primarului vc!
13
0
ca idee, dai un reverse search pe google dupa imagine si iti apar toate indexarile asemanatoare.. las o n plm de treaba… e furt pe fata si bataie de joc. moarte coruptilor!
17
0
cum sa fie 800 euro mizeria aia pe care o fac in paint in 5 minute? si indienii de pe fiverr fac ceva mai frumos pentru 10 euro.. asta e bataie de joc. cica profesionisti.. sper sa muriti se cancer la colon zdrente ordinare ce sunteti
14
0
Bai nene, unde e H I R A? A dispărut de tot de când cu descinderile de la RAEDPP! Cum posta el ca o paiață că face și drege la RAEDPP! Al naibii bijduvean, de abia leagă cuvintele în limba r0mană.
19
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016