REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

OMS, în plin sezon gripal: Rata de vaccinare este 'incredibil de scăzută'

OMS, în plin sezon gripal: Rata de vaccinare este 'incredibil de scăzută'

Virgil STOIAN 12 ianuarie 2024 | 10:32 663

Organizația Mondială a Sănătății consideră că rata de vaccinare împotriva COVID-19 și a gripei este „incredibil de scăzută” pe măsură ce cazurile se înmulțesc în întreaga lume, potrivit Mediafax.

OMS, in plin sezon gripal: Rata de vaccinare este 'incredibil de scazuta'foto cu rol ilustrativ

Cele mai recente versiuni de COVID-19 și gripă pun presiune asupra sistemelor de sănătate în această iarnă, au declarat oficiali de sănătate publică pentru Reuters. În SUA, în câteva țări europene și în alte părți ale lumii, au existat rapoarte privind creșterea numărului de spitalizări legate de infecții respiratorii în ultimele săptămâni. Rata de deces a crescut în rândul adulților în vârstă din unele regiuni, dar rămâne cu mult sub vârful pandemiei de COVID.

„Prea mulți oameni au nevoie de îngrijiri medicale serioase pentru gripă, pentru COVID, deși putem preveni”, a spus Maria Van Kerkhove, directorul interimar de pregătire pentru epidemii și pandemii al Organizației Mondiale a Sănătății.

Ea a mai spus că rate de vaccinare „incredibil de scăzute” împotriva gripei și COVID se înregistrează în multe țări în această iarnă. În SUA, 19,4% din adulți s-au vaccinat împotriva COVID și 44,9% împotriva gripei.

În Europa, gripa circulă într-un ritm mai mare decât COVID, a transmis Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC). Autoritățile europene nu au încă statistici despre vaccinare, dar primele date arată că imunizarea este mult sub nivelul înregistrat în pandemie, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vaccinatii au nano in ei roboteii!s-au inmultit dobitocii pe planeta din pacate!6g ai controleaza si manipuleaza!
2
2
nu se mai face in constanta a fost interzis de un an de zile asa ca orice discutie e fara obiect presupunand ca vrei sa-l faci nu poti pentru ca cei foarte putini care il mai au te refuza in plus rafila a promis ca aduce vaccinul anti covid actualizat aparut in septembrie disponibil in restul tarilor dar nu l-a mai adus
0
1
Nu este incredibil,ci mai degraba logic. Populatia lumii a fost grav manipulata in privinta asa zisului vaccin antiguvide. Au fost incalcate grav drepturile omului,au fost facute abuzuri de-a dreptul oribile,plus ca nu s-a comunicat numarul mare de efecte adverse ale serului experimental. Oamenii cu mai putina intelegere si cunostinte slabe,multi la numar,nu mai cred nici macar in eficacitatea si siguranta vaccinurilor demonstrate in timp ca fiind OK. OMS si geniile politice de pe planeta,si-au dat cu maron pe cap .
4
1
ca ne spuneti ce se intampla in sua noua celor din romanica aflati pe partea cealalta a globului la noi care sunt procentele de ce nu le dati si eventual prin comparatie datele dintr-o tara din ue mai serioasa si mai dezvoltata ca noi
1
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016