REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Omul de afaceri Călin Donca a fost eliberat

Omul de afaceri Călin Donca a fost eliberat

Mariana MURAT 12 decembrie 2023 | 15:29 10600

Cadou frumos primit de sărbători de omul de afaceri Călin Donca. Magistrații din Sibiu au decis să îl elibereze din închisoare. Cercetările pentru constituirea de grup infracțional organizat, delapidare și evaziune fiscală vor fi continuate, însă Donca va sta în arest la domiciliu.

Omul de afaceri Calin Donca a fost eliberat Cătălin Donca

Magistrații Tribunalului Brașov au dat următoarea soluție: „Respinge propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpaţii Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. baza art 242 al 2 C.pr.pen dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatilor : Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămănerii definitive a prezentei încheieri.

Obligă inculpatul Donca Oncioiu Călin ca pe durata acestei măsuri să nu părăsească imobilul în care locuieşte, fără permisiunea instanţei în faţa căreia se află cauza, cu excepţia situaţiilor în care trebuie să se prezinte în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora”, conform stiripesurse.ro.

Reamintim faptul că trei persoane, printre care şi omul de afaceri braşovean Călin Donca, au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, prin decizie a Tribunalului Braşov, într-un dosar de infracţiuni financiare, inclusiv de înşelăciune prin crearea unei monede virtuale proprii, a anunţat conducerea Tribunalului Braşov.

A fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru cei trei inculpaţi, respectiv Călin Donca, Ileana Buzatu şi Iulia Elena Dobre. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare. Toţi au contestat măsura dispusă”, a anunțat Tribunalul Brașov.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noa ce bine poate taia si el porcu linistit sa-l plimbe in porbagaj si Dorian sa mearga la colinda
0
0
Ma bucur pt el. Nu cred ca este adevarat, sunt sigur ca nu au reusit sa gaseasca nimic. Problema, probabil este, ca un tanar ca el, fara sustinere politica si fara a fi fiul cuva, a reusit sa se impuna pe piata panourilor voltaice si sigur a deranjat pe mai marii capi. Capul sus d-nule Donca, adevarul va iesi la iveala si felicitari pentru ce 5 minunati copii si minunata sotie. Doamne ajuta! PS. Apropo la cei care il criticati: stiti cumva numele vreunei persoane care a fost inselata???????
3
1
Si voi mai doriti ca noi cei cinstiti sa platim taxe? Halal justitie, care se pliaza pe interese! Rusineeee!!!!!
11
0
este un i*******r periculos ptr ca a inselat o multime de oameni si a facut avere pe credulitatea lor; de acasa da niste telefoane si intra pe retelele sociale si mai pacaleste cativa fraieri si ii convinge pe cei pe care i-a pacalit deja ca e nevinovat si sa investeasca din nou in escrocheria lui; cred ca i-a manjit pe judecatori ca sa scape ca are de unde
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510