REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Omul de încredere al lui Vanghelie, cu afaceri în paragină pe litoral, a rămas fără un hotel

Omul de încredere al lui Vanghelie, cu afaceri în paragină pe litoral, a rămas fără un hotel

Andreea CONDURACHE 25 noiembrie 2023 | 00:00 6398

Un lichidator judiciar anunță organizarea unei proceduri de licitație publică în vederea vânzării unui hotel de 5 stele din Sectorul 6 al Capitalei. Hotelul aparține societății Premier Palace SRL, condusă de omul de încredere al fostului primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, fiind vorba despre Dumitru Marin. Aceeași societate deține în zona de sud a litoralului, în stațiunea Neptun, pe aleea Steagurilor, numărul 2-2A, hotelul Ovidiu, care zace, de ani buni în paragină. Revenind la licitație, aceasta va avea loc în cursul zilei de 8 decembrie a.c., prețul de vânzare fiind de 4,6 milioane de euro.

Omul de incredere al lui Vanghelie, cu afaceri in paragina pe litoral, a ramas fara un hotel

Un hotel de lux din Sectorul 6 al Capitalei a fost scos la licitație de către un lichidator judiciar. Este vorba despre Hotel Premier Palace & Spa, al companiei Premier Palace SRL, firmă deținută de omul de încredere al fostului primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, afaceristul Dumitru Marin. 

Omul de incredere al lui Vanghelie, cu afaceri in paragina pe litoral, a ramas fara un hotelHotel Premier Palace, București

Proprietatea imobiliară este compusă din: două corpuri de clădire precum și o parcare pentru aproximativ 80 de autoturisme. Primul corp de clădire este compus din: 60 de camere amenajate în stil modernist dintre care 1 cameră pentru persoane cu dizabilități, 3 camere single, 24 camere matrimoniale, 20 camere twin, 8 camere executive și 4 apartamente; un Restaurant cu o capacitate de 200 de locuri, 2 Baruri la etajele 1 și 5 cu o suprafață construită de 7311 mp. Cel de al doilea corp este compus din 20 de camere executive, un restaurant, Centru SPA Wellness, o piscină interioara și un Centru de conferințe dotat cu sala de conferință multifuncțională cu panouri amovibile, flipchart, ecran de proiecție și conexiune internet, videoproiector, retroproiector, laptop, imprimanta, LCD, echipament de sonorizare cu o suprafață construită de 6569 mp. Toate camerele sunt dotate conform standardelor de 5 stele. Proprietatea imobiliară se vinde împreună cu toate dotările necesare (bunuri mobile) pentru ca această să poată fi folosit ca un ansamblu funcțional. Preț de pornire: 4.620.000 Euro, exclusiv TVA. Proprietatea imobiliară este situată în București, Bd. Ghencea nr. 134, Sector 6. Licitația va avea loc la data de 08.12.2023, ora 14:00, la sediul Euro Insol SPRL din București, str. Costache Negri, nr. 1-5, et. 3, sector 5, clădirea Opera Center One.

Omul de incredere al lui Vanghelie, cu afaceri in paragina pe litoral, a ramas fara un hotelMarin Dumitru

Marin Dumitru și-a lăsat în paragină un hotel de pe litoral

Hotelul Ovidiu din stațiunea Neptun, situat pe aleea Steagurilor, numărul 2-2A, zace de ani în paragină și aparține aceeași societăți care se află în prezent în faliment. În prezent, hotelul a devenit un adevărat focar de infecție și adăpostul preferat pentru oamenii străzii, plin de igrasie, cu geamuri putrezite și sparte, pet-uri și gunoaie.

Omul de incredere al lui Vanghelie, cu afaceri in paragina pe litoral, a ramas fara un hotelHotel Ovidiu, Neptun

În luna martie a anului 2021, Euro Insol SRL, lichidator judiciar al Premier Palace SRL, a organizat o licitație publică pentru Hotelul Ovidiu, însă nimeni nu s-a înghesuit să-l achiziționeze. Locația a fost scoasă la licitație la prețul de 1.210.000 de euro fără TVA.

Omul de incredere al lui Vanghelie, cu afaceri in paragina pe litoral, a ramas fara un hotelimagini din interiorul hotelului Ovidiu din Neptun

Firma este deținută în proporție de 99% de către un offshore din Cipru, fiind vorba despre Krinada Limited, și de Liliana Elena Anghel care deține diferența de 1%. Căci vorbeam și despre omul de încredere al lui Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5, Marin Dumitru, căci despre el este vorba, este administratorul firmei.

Omul de incredere al lui Vanghelie, cu afaceri in paragina pe litoral, a ramas fara un hotelsituația financiară a societății Premier Palace SRL

În 2021, societatea a înregistrat o cifră de afaceri 157.181 de lei, un profit net în valoare de 1717.165 de lei, dar și datorii de peste 73 de milioane de lei.

Omul de incredere al lui Vanghelie, cu afaceri in paragina pe litoral, a ramas fara un hotelMarian Dumitru

Marin Dumitru a avut în trecut și probleme cu legea. Afaceristul a fost arestat într-un dosar de spălare de bani, prejudiciul indicat de anchetatori fiind de 42,4 milioane de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati la m**e acestor oligofreni si bagati la puscarie pt min 10 ani.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677