REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Omul lui Grindeanu, vizită secretă de lucru la Constanța

Omul lui Grindeanu, vizită secretă de lucru la Constanța

Andreea VLAICU 3 august 2024 | 11:41 1482

Adrian Daniel Găvruță, secretarul general adjunct al Ministerul Transporturilor, a efectuat mai multe vizite secrete la Constanța. Omul lui Grindeanu nu și-a anunțat acțiunile de la Constanța, preferând să stea departe de ochii vigilenți ai presei.

Omul lui Grindeanu, vizita secreta de lucru la ConstantaGăvruță cu operatorii portului la „Stadionul Portul”

Secretarul general adjunct al Ministerul Transporturilor a vizitat Stadionul Portul, care aparține Administrației Porturilor Maritime și pentru care în cursul lunii iulie 2023 au început lucrările de reabilitare, necesare reintroducerii stadionului în circuitul sportiv. Găvruță a vizitat atât stadionul cât și vestiarele și sala de antrenament. Ulterior, a participat la o întâlnire împreună cu principalii operatori ai portului.

Omul lui Grindeanu, vizita secreta de lucru la ConstantaGăvruță în vestiarul Stadionului Portul

În vizita secretă, Găvruță a inaugurat și sectorul de spitalizare de zi din ambulatoriul integrat al Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța. 

Omul lui Grindeanu, vizita secreta de lucru la ConstantaGăvruță la inaugurarea noului sector de la spitalul CFR

Sâmbătă, 3 august, Adrian Daniel Găvruță a participat la Ziua porților deschise ale JT Terminal.

Adrian Daniel Găvruță a lucrat toată viața la stat

Adrian Daniel Găvruță este secretarul general adjunct al Ministerul Transporturilor și președintele CA al Portului Constanța. În trecut, acesta a fost președintele CA al CFR și al Poștei Române, dar și Secretar General la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale. A fost, între altele, consilier județean, șef de CA la un teatru, expert la finanțe, șef de resurse umane, consilier parlamentar, lider sindical și lector universitar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Măi ala nu e stadion e un ghetou .Măi voi unde va plimbati,prin tarile subdezvoltate de vă prezentati cu un asemenea stadion neingrijit ,o tarla ....
0
0
Investiti ceva in comuna 23 August ,Primarul se complace doar cu minciunile.....a vândut gogosi precum pista de formula 1 ,statiunea Terra ....un mincinos de primă clasă ....e atât de incapabil de nu poate negocia un contract de construire a unui club sportiv ,un sanatoriu de renume ,un mall tip Kaufland sa creeze locuri de muncă ...doarme cu lampa-n mână si visează frumos la ce a promis cândva
1
0
Este la curent cu mulțimele noutăți de la APC?
2
0
Chiar arata f frumos stadionul, merita poza langa el. E superb, intretinut, urmeaza sigur sa se joace champions league pe el. Si spitalul la fel. Un balci ieftin romanesc
3
0
Grindeanu....
1
2
Sa se desfiinteze ca urile
3
1
Asta i tot un fel de Catana junior.
7
1
'..departe de ochii vigilenți ai presei'
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768