REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
22.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Opa! Mișu, de la Sabroso, nu și-a plătit gazele la restaurant, ca să-și ridice un palat în buricul târgului! Video

Opa! Mișu, de la Sabroso, nu și-a plătit gazele la restaurant, ca să-și ridice un palat în buricul târgului! Video

Mirela PASCAL 12 august 2024 | 00:00 685

Cunoscutul afacerist Gheorghe Mișu are probleme, dacă ar fi să ne luăm după ultimele evenimente cotidiene. Engie îi stă în coaste, după ce nu și-a achitat facturile la gaze, acumulând datorii de peste 50.000 de lei. Nu știm de ce a ajuns în situația acesta... mai ales că firma în baza căreia funcționează cunoscutul local Sabroso o duce bine, având, anul trecut, vânzări de peste 30 milioane de lei. Dovadă stă și palatul pe care și l-a ridicat în buricul târgului.

Opa! Misu, de la Sabroso, nu si-a platit gazele la restaurant, ca sa-si ridice un palat in buricul targului! Videorestaurantul lui Gheorghe Mișu, Sabroso

Restaurantul Sabroso, al lui Gheorghe Mișu, unul dintre cei mai discreți afaceriști din Constanța, funcționează pe societatea Georgio Fast SRL, înfiinţată în anul 2006. Conform datelor, în anul fiscal 2023, firma a înregistrat o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de lei, față de 25.425.865 lei, cât a avut în anul 2022, și un profit de aproape 1,5 milioane de lei, față de 102 994 lei lei, cât a avut anul anterior. Și numărul de angajați a crescut, de la 179 de angajați, câți erau în 2022, la 182.

Gazele nu le-a plătit, dar își ridică palat!

Ar fi, totuși, o explicație, pentru care Mișu Gheorghe a rămas în pană de... bani. Palatul din buricul târgului, pe care a început să și-l ridice în urmă cu ceva timp.

Opa! Misu, de la Sabroso, nu si-a platit gazele la restaurant, ca sa-si ridice un palat in buricul targului! Videoconstrucția lui Gheorghe Mișu

Dată fiind situația, nu înțelegem cum Mișu Gheorghe a ajuns în situația de a fi dator la Engie, compania care îi furnizează gaze naturale la localul din zona Intim, cât și la celelalte puncte de lucru.

Opa! Misu, de la Sabroso, nu si-a platit gazele la restaurant, ca sa-si ridice un palat in buricul targului! Videoconstrucția lui Gheorghe Mișu

Engie vrea să-i forțeze mâna lui Mișu Gheorghe și a luat calea instanței, solicitând judecătorilor să-l oblige pe afacerist la plata sumei de 50.540,93 lei, reprezentând debit principal.

Opa! Misu, de la Sabroso, nu si-a platit gazele la restaurant, ca sa-si ridice un palat in buricul targului! Videoconstrucția lui Gheorghe Mișu

Construcția încă nu este gata, din imagini observăm că Mișu mai are mult de muncă până când imobilul va fi gata. De altfel, muncitorii lucrează de zor pentru ca afaceristul să termine imobilul la termen, adică până-n 20 martie 2026.

Opa! Misu, de la Sabroso, nu si-a platit gazele la restaurant, ca sa-si ridice un palat in buricul targului! Video

Video:

Cum a ajuns Gheorghe Mișu... mare!

În cazul în care ați uitat, sau nu știți, haideți să faci o trecere în revistă a CV-ului lui Gheorghe Mișu. Așadar, afaceristul în vârstă de 37 de ani, e absolvent al Liceului Energetic Constanţa, iar mai apoi a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Ovidius“ Constanţa. Conform surselor, în anul 2004, acesta era ospătar, iar mai apoi a devenit Persoană Fizică Autorizată (PFA), având ca activitate „comercializare produse alimentare“ (Tabăra Năvodari) şi a deschis o terasă pe plaja din Eforie Nord. În 2006, a înfiinţat SC Georgio Fast SRL Constanţa, fiind administrator unic, iar în toamna lui 2006, a deschis primul punct de lucru cu livrări la domiciliu, în Constanţa. În 2008, a ridicat un sediu mai mare pentru livrări la domiciliu, iar în 2009, a luat fiinţă cel de-al treilea sediu. În anul 2010, a extins spaţiul şi a deschis restaurantul Sabroso, cu meniu complet. În 2011, a avut loc o nouă extindere, printr-o terasă deschisă la etaj. În 2012, Gheorghe Mişu a deschis un alt restaurant Sabroso în staţiunea Mamaia, local care a avut parte de o terasă extinsă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stire exact a la m****a p****l
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118