REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Opa! PSD nu a mai vrut-o pe Roxana Dobrescu în conducerea RAJDP!

Opa! PSD nu a mai vrut-o pe Roxana Dobrescu în conducerea RAJDP!

Replica API 31 martie 2022 | 00:43 5346

Iar sunt apele tulburi în PSD Constanța?! După ce, în luna ianuarie, un consilier județean PSD a fost certat că nu a votat cum i s-a cerut la proiectul care viza numirea unor membri în Consiliul de Administrație al RAJDP Constanța, iată că, și la ședința de miercuri, 30 martie, au fost surprize. Concret, șefa consilierilor social democrați, Adriana Gheorghe, înlocuitoarea Marilenei Dragnea, le-a cerut colegilor ei să voteze împotriva prelungirii mandatelor membrilor CA al RAJDP. Surprinzătoare poziția PSD în condițiile în care și-a impus omul în ședința din ianuarie a.c., în persoana Roxanei Dobrescu.

Roxana Dobrescu

Ca să înțelegeți mai bine cum au stat lucrurile, reiterăm cronologia evenimentelor petrecute din decembrie până la ședința de miercuri, 30 martie.

În ședința Consiliului Județean din decembrie 2021, pe ordinea de zi s-a aflat un proiect de hotărâre care viza numirea unor membri în Consiliul de Administrație al Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța. Propunerea PSD, care trebuia votată de social democrați, a fost Marian Șerbănescu, numai că aleșii social democrați au aflat numele care urma să-i reprezinte în Consiliul de Administrație din partea PSD doar în momentul votului. Nicoleta Bercaru, spre deosebire de colegii ei social democrați, a votat împotrivă, întrucât bănuia că există un conflict de incompatibilitate între calitatea de consilier local și cea de consilier județean, Marian Șerbănescu fiind consilier local. Au urmat o serie de reproșuri la adresa Nicoletei Bercaru.

Nicoleta Bercaru

Bun! La nici o lună de la vot, mandatul lui Șerbănescu a încetat pe motiv de incompatibilitate. Așa că proiectul privind desemnarea unui singur membru, în calitate de administrator provizoriu în cadrul Consiliului de Administrație Provizoriu al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, a ajuns și pe ordinea de zi din ianuarie. PSD făcut o nouă propunere, în persoana Roxanei Dobrescu. Nicoleta Bercaru nu auzise de ea, nu știa ce o recomandă, așa că s-a abținut de la vot. Din nou, a fost urecheată de colegi, poate chiar și de șefi, pentru că nu votat pentru.

În ianuarie, PSD a vrut-o în CA, astăzi nu o mai vrea

Iar miercuri, în ședința de Consiliu Județean, membrii CA au ajuns, din nou, în atenția consilierilor printr-un proiect de hotărâre ce viza prelungirea mandatelor cu încă două luni. De data aceasta, toți consilierii PSD au votat așa cum li s-a cerut, pe linie de partid: împotrivă. Cu toate acestea, proiectul a trecut, cu votul liberalilor, posibil și a celor de la USR.

Să înțelegem că Dobrescu nu se mai află în grațiile partidului? Nu ne-ar mira, în condițiile în care aceasta nu s-a remarcat, până acum, cu vreun proiect notabil.

Roxana Dobrescu a fost numită, în februarie 2021, președintă a organizației municipale de femei. Roxana Dobrescu este jurist și a candidat în trecut pentru un post de consilier municipal, în echipa lui Decebal Făgădău. Mai mult, fostul edil o pusese pe loc eligibil pe lista de consilieri locali.

Precizăm că, în CA al RAJDPP, pe lângă Roxana Dobrescu, mai fac parte Aurelian Acsinte, Răzvan Gabriel Zagon, Adrian Labeș și Dorel Sauciuc.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Camera 5, Bavaria locația unde susține des interviuri in tinuta solicitată ID. Nu a prestat bine....și a picat interviul. Păcat de barbasu ....
0
0
Mutuianu , bercaru, Lungoci mai sunt la pesede ? De Dontu am auzit ca nu mai este. Bai , rufele se spala in familie nu in presa. Sunteti in afara partidului prin tot ce faceti.
1
0
Mosnianu presedinte
0
0
Saracu domnu in galben .ce ati avut cu el sa l tineti in scaunelul ala
1
0
ce te as luat pe poala cu tot cu daniel
1
0
SERBANESCU ESTE FIUL EXCROCULUI DE LA RAJA ?
0
0
eu doar le chemam pe la mine, nu le dadeam functii, ca li se urca la cap
1
0
Mai bine asa decat betiv ordinar sau limbist de serviciu la PSD. Cat de repede se uita cum betivul satului venea la munca si se facea ca salveaza regia sau cum un vanzator de vopseluri a ajuns mare sforar
0
0
Frumos ! Caragiale mic copil : si pac la razboiu. Imediat dupa sedinta mergem la Replica. Un membru de partid de nadejde. Nu au votat impotriva , s-au abtinut din cauza unor neclaritati.
1
0
Culmea RAJDP,sa fi taran parvenit si complexat si sa devii director adjunct.
1
0
Una a lu fatalau care nu ii facea nimic. Si alta a lui tutuianu. Aia urata si buhaita e a lu tutuianu.
0
0
Sa puna unu de la Cogealac din tribu lu Cati Hristu.
1
0
mi-a furat banana
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768