REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

OPC a descins la Cora: Mizerie şi produse stricate! Video

OPC a descins la Cora: Mizerie şi produse stricate! Video

Replica API 28 februarie 2022 | 08:20 3949

În urma sesizărilor constățenilor, fiind vorba de produse ce pot pune în pericol sănătatea consumatorilor, inspectorii din cadrul OPC Constanța au constituit o echipă și s-au deplasat imediat la Cora Brătianu, în cursul serii de duminică, 27 februarie. La faţa locului a fost găsită mizerie şi produse neconforme. Precizăm că mai mulţi constănţeni, clienţi Cora Brătianu, au precizat că, în ultima vreme, calitatea tuturor produselor lasă de dorit.

Controlul a evaluat, în seara de duminică, 27 septembrie, legumele și fructele și, prin sondaj, celelalte raioane ce pot avea impact asupra sănătății.

Totul a pornit de la faptul că mai mulţi clienţi s-au plâns, în ultima perioadă, că produsele de la Cora Brătianu lasă de dorit, sunt stricate, expirate. Astfel, în seara de duminică, 27 februarie, unul dintre clienţi a făcut reclamaţie cu privire că, la raionul de legume, toţi castraveţii (inclusiv cei bio) erau stricaţi. "Am chemat o angajată, i-am expus problema, şi a ridicat din umeri, vădit pierdută", a spus, pentru Replica, unul dintre clienţi, care a adăugat că nu i se pare normal ca un kilogram de castraveţi la 14 lei să fie în această stare.

Totodată, un alt client a reclamat faptul că iaurturile erau expirate.

Aşadar, inspectorii OPC au descins numaidecât la Cora Brătianu. La fel ca la controalele din țară, problema a fost din nou mizeria de la rafturile frigorifice, calitatea produselor, dar şi faptul că peştele era ţinut la o temperatură de 3 ori mai mare decât cea normală.

S-a hotărât și retragerea de la consum a întregii cantități de peşte depozitată la o temperatură aproape triplă față de cea corespunzătoare.

Vom reveni cu sancțiunile aplicate operatorului economic.

V.S., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu ajung nici la glezna legendei AdiVin
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768