REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

OPC a închis temporar cofetăria Silvian din Constanța. Video

OPC a închis temporar cofetăria Silvian din Constanța. Video

A.F. 1 noiembrie 2023 | 00:00 9740

În urma desfășurării unei acțiuni de control efectuat în data de 31 octombrie a.c., la punctul de lucru al SC Silvian Star SRL - cofetăria Silvian din Constanța, strada I.G. Duca, nr. 73, inspectorii ANPC au aplicat mai multe sancțiuni.

OPC a inchis temporar cofetaria Silvian din Constanta. VideoCofetăria Silvian/foto cu neregulile constatate

Sancțiuni aplicate de inspectorii ANPC

- 2 amenzi în valoare totală de 13.000 lei 
- s-au oprit definitiv de la comercializare și s-au retras din circuitul consumului uman produse alimentare neconforme în valoare de 2.546 lei

OPC a inchis temporar cofetaria Silvian din Constanta. Videofoto cu neregulile constatate

- s-a dispus măsura de OTPS (oprirea temporară a prestării serviciului de alimentație publică) până la remedierea deficiențelor constatate.

OPC a inchis temporar cofetaria Silvian din Constanta. Videofoto cu neregulile constatate

Abateri constatate de comisarii CJPC Constanța

Abaterile de la legislație constatate de comisarii CJPC Constanța, în timpul controlului, s-au referit la:

- chederile, protecția ventilatorului și rafturile vitrinelor frigorifice sunt neigienizate și cu vopseaua exfoliată
- paviment neigienizat

OPC a inchis temporar cofetaria Silvian din Constanta. Video

foto cu neregulile constatate

- aparatură (malaxor, cuptoare) cu rugină și neigienizate 
- produse alimentare nesigure - prăjituri diverse sortimente - care nu au informații privind data limită de consum sau data de minimă durabilitate

OPC a inchis temporar cofetaria Silvian din Constanta. Videofoto cu neregulile constatate

- hota este neigienizată și cu depuneri de grăsime
- recipiente de colectare a reziduurilor menajere fără capac și acționare la pedala ce contaminează materiile prime și preparatele culinare 
- ustensile nerecomandate în alimentație publică (nu pot fi igienizate ) cuțite cu mâner din lemn, linguri din lemn depreciate

OPC a inchis temporar cofetaria Silvian din Constanta. Videofoto cu neregulile constatate

- tăvi cu depuneri grosiere de arsura și grăsime
- în camera frig agregatul frigorific prezintă rugină
- calorifer cu rugină și praf  

OPC a inchis temporar cofetaria Silvian din Constanta. Videofoto cu neregulile constatate

- nu are informațiile privind declarația nutrițională, ingredientele produselor și cantitatea lor, substanțele cu efect alergen pe platforma Glovo.

ANPC a declanșat o acțiune pe societățile care practică catering și sunt listate pe platforma Glovo și care nu au informații complete privind produsele comercializate (ingrediente, alergeni, declarație nutrițională)

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu exista și nu va exista ca o societate comerciala cu profil alimentar sau alimentație publica sa fie în legalitate deplina. De ce, pentru ca aceste unități sunt înființate pentru a face bani. Bani mulți nu se fac respectând legile ci ocolind-le sau pur și simplu pe lângă ele. Asa ca, dacă vreți sa mâncați puneți mana și o faceți acasă la voi, mâncare proaspata, gustoasa, preparata igienic și la un preț imbatabil. Atunci ve-ti observa ca aceștia nemaiavând clienți ori vor închide ori vor încerca să se apropie de o funcționare normala.
2
0
EXECUTIE LA COMANDA ... DEJA ESTE CEVA CLASIC .. PUN PARIU CA NICIO COFETARIE SAU ATELIER DE COFETARIE NU TRECE TESTUL INPSECTORILOR OPC... AU VENIT AU EXACUTAT SI AU PLECAT ... NU AVERTSIMENT NU TIMP DE REMEDIERE ,ETC ... SI UITE ASA NE UCIDEM BRUMA DE INVESTITORI,TALENTE CU PREMII INTERNATIONALE .... PACAT ....
5
2
bravo horia, asa trebuie inchise toate care sunt in neregula si amenzi maxime, te votam
6
2
patronul e patron, urmareste cistigul, chiar daca voi o sa dati coltul!
2
3
Nici o dată nu am mancat la jegul ala de cofetărie. Foarte bine le face Horia. Il punem pe piticu asta primar.
3
4
sa iti luam familia in pwla horica
5
4
horia sa mi bag pwla in ma ta aia bosoroaga si senilã si in avortatu ala de fii tu!!! ai distrus toate afaceeile in m0rtii ma ty
2
9
Todeauna aceasta Cofetărie Silvian a avut probleme cu c*rățenia și cu materialele care le folosesc la prăjituri expirate .Ar trebui inchisa de tot
14
1
Ati uitat cand au fost amendati ca aveau coloranti expirati de 16 ani. Criminalilor. Ne imbolnaviti copiii. Nu vreau sa ma gand3sc ca sl meu copil a fost la rahatul vostru de atelier. Sa dispareti de pe piata. Ati ajuns niste nenorociti ahtiati doar sa faceti bani cu creme ieftine pline de zahar si margarina. Si produse expiratw. Nu va mai albeste nici mama opeceului. Gata cu spagile. Ati exagerat cu nesimtirea. Faliment sa scrie pe voi
21
2
Aia este c*rățenie, papagalilor? Se vede ca nu sunteti femei gospodine. Nu ati văzut probabil un frigider curat si o bucatarie luna. Aia este curatenie ,,de ochii lumii " cand afli ca iti vine control si smotruiesti la suprafata. Nu este c*rățenie care sa se facă constant. Asa cum trebuie sa se faca intr o unitate. Mucegaiul ala de la chederele frigiderelor contaminează alimentele din interior. Tavi cu depuneri de grasime si cu rugina. Incredibil. Nici nu vreau sa ma gandesc ca mancam candva prajituri de aici. Sa le fie rusine patronilor care au uitat de igiena alimentara. A face curatenie nu costa avere. Nu ma interesează ce face opc care e un mare snapan. Dar ce vad in video nu imi place deloc si nu as mai cumpara in veci dupa asa ceva vazut chit ca vor face luna. Trebuia sa faca luna pana acum daca isi respectau clienții. Pacat.
17
1
Bre, se apropie alegerile, bre și trebe sa iasă in față unii ca miezu” pizdii. Hai, va pupa tătuțu’ vostru.
3
8
Sa inchida de tot cofetaria! Patronul Silvian Miron e un pervers sexual, iar prajiturile cu zahar trebuie interzise in secolul 21 al obezitatii, diabetului, cancerelor de colon, de pancreas si toate tumorile pana la moarte pe care le produce zaharul! Zaharul ucide cei mai multi oameni, nu covidul si nevaccinatii, asta e o observatie logica statistica scrisa pentru secta spalatilor pe creier de toate guvernele lumii care au gasit inca o metoda de sclavie moderna cu autoacceptul sclavilor!
17
2
Și când mă gândesc ce bune erau prajiturile,sa fi influențat gustul prajiturilor rugina și tifosul ,hmm...nu cred . PS rămâneți la fel !
2
10
Mie mi se pare curatenie. Normal ca au gunoi când lucrează și se face mizerie. M am saturat de opc asta, la bănci nu se duc, au ce au cu micile afaceri.
2
18
Cofetaria nu este si nu a fost inchisa in urma controlului. Din filmare se vede ca era curat si ordine. Ratatii astia de la OPC nu au asa curatenie nici acasa. La ce naiba controlati hote,chedere si ventilatii? Voi mancati din chedere? Daca s ar face un control la voi acasa cred ca va mananca gandacii. Mai terminati cu stirile astea de publicatie de rahat. Puneti niste titluri de rahat si mincinoase. Cu putin timp in urma a fost un control la Eteks si acelasi lucru. Din filmare se vede ca era totul ok. Dar asa sunt ratatii astia frustrati de la OPC,trebuie sa gaseasca ei ceva in fundul galetii.
5
26
Ca cretinii...
3
4
Mergi in Anglia si comentează.Aici in Ro asta este educația.Vezi in Anglia betivele care se urineaza pe ele si vomită pe strada.Educatia nu o poti face tu desteptule !!!
6
11
Urmaresc pe mai multe situri in limba engleza opiniile oamenilor de pe mai multe continente asupra diferitelor aspecte. Am ajuns la concluzia ca cretini mai mari decat romanii nu exista, un amestec de violenta, prostie si rautate fara de margini. Uitati va la subomul de mai jos cu plm, aproape la fiecare articol posteaza cate o astfel de primata cu creier plat, care nu au capacitatea intelectuala de a incropi un rationament cat de cat uman.
19
4
ca-i mai curat decat la horica acasa.
7
19
si ce plm asa mizerie au gasit ? da va n plm cu horia pwlii mele
10
21

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510