REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Open House la complexul rezidențial Alezzi Odyssey

Open House la complexul rezidențial Alezzi Odyssey

Ana Maria LIPAN 10 noiembrie 2023 | 00:00 2098

La câteva zile după succesul răsunător înregistrat la Gala Premiilor Real Estate, echipa Alezzi își întâmpină oaspeții cu mândrie și entuziasm, gata să prezinte cele mai noi capodopere ale portofoliului său. Dezvoltatorul, câștigător al categoriei „Proiectul Resort & Residence al anului” pentru Infinity Resort & SPA, marchează finalizarea primei etape de construcție din proiectul Alezzi Odyssey, prin organizarea unui Open House, sâmbătă, 11 noiembrie a.c., începând cu ora 14:00. Evenimentul promite o experiență inedită, în cadrul căreia invitații pot interacționa cu membrii echipei, vizualiza locuințele finalizate și afla detalii despre opțiunile de investiție.

Open House la complexul rezidential Alezzi Odysseyinvitația pentru Open House-ul organizat de Alezzi

Alezzi Odyssey este unul dintre proiectele menite să continue tradiția de excelență și inovație, elevând standardele de confort și estetică și creând, astfel, un nou etalon în domeniul imobiliar. Cu un simț acut al detaliului și o viziune arhitecturală de avangardă, Alezzi plănuiește să transforme aceste proiecte în embleme ale dezvoltării urbane sustenabile și designului inovator. Această nouă aventură în lumea imobiliară subliniază angajamentul companiei de a îmbunătăți continuu calitatea vieții rezidențiale și de a aduce valoare adăugată comunității și mediului înconjurător.

Open House la complexul rezidential Alezzi Odysseyimagini din interiorul Alezzi Odyssey

Pentru cei interesați să devină parte din aceste proiecte promițătoare, Alezzi organizează un eveniment Open House în proiectul Alezzi Odyssey, sâmbătă, 11 noiembrie a.c.. Oaspeții vor putea viziona locuințele finalizate, avându-i alături pe membrii echipei Alezzi, care le sunt la dispoziție pentru a se asigura că invitații primesc toate informațiile necesare, cu privire la opțiunile de investiție şi avantajele oferite de acestea. Toate acestea se vor desfășura într-un cadru ospitalier, tipic dezvoltatorului de top. 

Open House la complexul rezidential Alezzi Odysseyimagini din interiorul Alezzi Odyssey

„Pregătim o cafea delicioasă, şampanie, gustări, dar şi oportunitatea de a explora locuințele finalizate, de a interacționa cu echipa noastră pentru a afla opțiunile de investiție şi beneficiile acestora, dar şi de a experimenta stilul de viață pe care îl oferim în noul nostru complex rezidențial. În plus, vă puteți bucura de discount-urile de Black Friday și beneficia de ultimele achiziții cu cotă TVA redusă la 5%!”

Open House la complexul rezidential Alezzi OdysseyAlezzi Odyssey

Alezzi Odyssey, care dispune de o poziționare excelentă, arhitectură sustenabilă cu optimizare a spațiilor de locuit, dar și de facilități precum piscină interioară încălzită, piscină exterioară panoramică la etajul 5 al clădirii, SPA&jacuzzi, recepție cu un lobby impresionant, piațetă pentru promenade, amenajarea de grădini și zone pentru relaxare.

Vă puteți confirma prezența la eveniment, contactând numărul de mobil 0752.199.111 sau pe administrare@alezziinfinity.ro.

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166