REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Operațiile estetice au transformat-o pe Nicoleta Luciu. Zici că e mama Antoniei

Operațiile estetice au transformat-o pe Nicoleta Luciu. Zici că e mama Antoniei

Replica API 27 iulie 2022 | 00:00 1151

Nicoleta Luciu (41 de ani) a fost dintotdeauna o femeie frumoasă și, odată cu înaintarea în vârstă, dorește să-și păstreze cât mai mult timp aspectul tânăr al feței. Evident, vedeta a apelat la multe intervenții estetice, astfel că în ultimele imagini postate pe social media, Nicoleta seamănă mai degrabă cu mama Antoniei, Denise Iacobescu.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este recunoscută ca una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz și a fost dintotdeauna apreciată în special datorită look-ului ei natural. Bruneta a fost încoronată Miss România în 1999. În prezent este căsătorită și are doi copii, dar aceasta nu înseamnă că a renunțat la a investi în imaginea ei.

Nicoleta vrea să arate impecabil cu orice preț, așa că a recurs și la câteva intervenții estetice, menite să-i ofere un look cât mai tânăr. Vedeta a fost adesea ținta criticilor pe rețelele de socializare din cauza că ar fi exagerat cu retușurile pe care și le-a făcut în zona feței. Fanii au remarcat că Luciu are buze mai pline, pomeții mai proeminenți și niciun rid pe față, aspecte ce s-ar datora injecțiilor cu botox și acid hialuronic.

În ultima imagine postată de vedetă, Nicoleta Luciu seamănă extrem de mult cu nimeni alta decât mama Antoniei, Denise Iacobescu (52 de ani), vestită de asemenea pentru înfățișarea ce pare să sfideze vârsta.

În cea mai recentă fotografie, trăsăturile Nicoletei Luciu seamănă foarte mult cu cele ale lui Denise Iacobescu, buze pline, pomeții ridicați și aceeași privire jucăușă. Până și părul lui Denise Iacobescu este aproape identic cu pletele brunete și ondulate ale Nicoletei, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ziaristi CARNATI zici ca sunt ARDEI UMPLUTI REPLIkaka
0
0
Paste, scrie click.ro !!! pai nu e stire! nu mai aveti stiri ? hai s-o bagam pe aia, poate .**. hai ma odata , angajati ziaristi, nu umpluturi !!!
0
0
ce caricaturi, o iei la fuga cand le vezi
0
0
si care e stirea? vedeti ca are 4 copii nu 2 daca tot scrieti articole despre tot felul de false
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016