REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Operatorii din Mamaia îl fac praf pe ministrul Turismului. Video

Operatorii din Mamaia îl fac praf pe ministrul Turismului. Video

Mirela PASCAL, Ana Maria LIPAN 5 mai 2023 | 10:26 4804

Organizatia Patronală Mamaia - Constanta,  a organizat vineri, 5 mai 2023, o conferință de presă, pe ordinea de zi aflându-se mai multe subiecte, printre care analiza minivacantei de 1 Mai numărul de turiști și analiza vânzărilor pe întreg sezonul. În acest context, operatorii au dat de pământ cu ministrul Cadariu, căruia i-au cerut demisia.
Operatorii din Mamaia il fac praf pe ministrul Turismului. Video

E de remarcat anul acesta atitudinea turiștilor. Anul acesta pot să spun ca au fost exemplari, nu am avut niciun fel de incidente, în afara celor legate de droguri. Oricine, indiferent de vârsta poate să vină liniștit. Tarifele practicate de hotelieri sunt la fel ca anul trecut, iar la altele, unde s-a investit foarte mult, s-au scumpit. Preturile pentru noi cresc pe zi ce trece. Tot timpul suntem amenințați ca vor crește. Facem eforturi ca tarifele să rămână la fel„,a  spus Nicolae Bucovală. ”Sunt pachete, tarife, produse pentru toate buzunarele. Perioada comunistă a căzut de mult, avem o piața liberă. Daca intrați in hoteluri, în restaurantele de hoteluri, o sa vedeți ca sunt tarifele pe care le știți, nu cum spun știrile bombastice, a adăugat Anca Nedea. ”Agenții economici au ajuns în România tamponul între clientul final și cererile imposibile ale Statului Român. Noi avem clar responsabilitatea de a plăti taxe și impozite pentru cei de la stat, de a ține familiile angajatilor. Această misiune a ajuns în România fie..nu împovărătoare, ci imposibill de îndeplinit. construiești o piscină trebuie aștepți îți scoți autorizațiile trebuie aștepți un am de zile”,a  completat Nedea. .

Bucovală: De trei ani avem răbdare, dar a început sezonul

Noi am avut în anii trecuți o colaborare cu centrele comerciale, pentru ei eliberează niște vouchere pentru turiștii din Mamaia în centre precum Tom, City. Relația cu Ministerul Turismului, în ultimul an este practic inexistentă. Există o doză de incompetența în programe, precum HoReCa. Într-o intervenție pe care am avut-o, am cerut și demisia ministrului. Pe domnul ministru nu l-am văzut pe nicăieri. Probabil a făcut o vizită fulger pe la Costinești și a văzut niște lucruri care nu i-au plăcut. A venit, nu l-a văzut nimeni și acum face amenințări de la București. Mai e cazul avem Minister? Avem vreo 6-7 secretari de stat și un ministru, lucrurile nu merg. În primul rând ministerul se ocupe de promovare: Nimeni nu poate se ducă la un târg de turism de la Frankfurt fără aibă o foaie de la operatori. Totul e tacit. Promovarea României, și nu vorbesc doar de turism, la ora această la ministerul turismului este zero. O treacă și acest sezon tot pe spatele nostru. Va întreb pe dumneavoastră, e normal Constanța candideze cu Potarnicile din Deal? De ce nu concurează cu Clujul? După ce am văzut un film despre cum se lucrează la Bravos, mi se pare inadmisibil cum se lucrează la Constanța. De trei ani avem răbdare, dar a început sezonul”, a mai spus Bucovală.

Operatorii din Mamaia il fac praf pe ministrul Turismului. Video

De fiecare dacă când domnul Cadariu a venit la Constanța, ne-a spus tot felul de lucruri care urmau se întâmple în mod pozitiv. refer acum la licitația sectoarelor de plajă. va mai aduc aminte de programul Ucraina care trebuie vină în sprijinul HoReCa și nu s-a mai întâmplat? În 2017 a fost singurul ministru care a spus Guvernul este cangrenat. Este doar o direcție generală, nu un minister. Cu întrebările în legătură cu sectoarele de plajă ar trebui îl terorizați pe Barna. Plaja e a tuturor turiștilor. Avem la momentul actual sectoare de plajă care funcționează foarte bine, care nu s-au licitat. Avem și sectoare de plajă care s-au licitat și primăria a spus va elibera autorizațiile în 7 zile, operatorii poată își ridice beach bar-uri. Chiar dacă avem această problemă administrativă lucrurile vor funcționa”, a spus Mircea Dobre.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti fosti lachei a lui mazare Inca mai bintuie umbra astuia in mamaia Corinuta are grija sa nu se piarda spiritul lui radu Dupa ce au facut din mamaia un cartier inghesuit acum se pling ca nu isi pot desfasura activitatea Despre evaziune nimic !
7
0
O foofa autohtona!
5
0
Ne-au albit la coaie astia cu asociatiile lor in turism si toti borfasii turnatori la securitate,fosti sefi de sala,care au luat toate hotelurile din Mamaia pe nimic si nimic nu au investit in ele.Lasati-ne nene sa mergem la plaje linistit,sa stam pe prosop la soare relaxati.Ne cacam pe sezloangele voastre obosite,lacuite la a 10 mana.Huuuoooo
15
0
Daca tot sunt asa de nemultumiti, de ce nu isi vand afacerile! Ba nu au personal, ba statul nu face nimic pentru ei, dar cand au luat Granturi, cum a fost??
16
0
Ca altel nu aveati unde sa faceti afaceri, ratatilor!
9
0
Cineplm e tataia cu adibasi albi?! Patrocle din momouya? Ce e aia momouya ?! Stațiunea unde vine toată cheazda bitoxata bituminata agățată de bombardieri de nu sa mai ia jagu de pe ei de tatouatzi ce sunt. Apai satzibagipla in orânduirea asta m**e doneasca
10
0
Stațiunea "de la usa cortului" este "berla" litoralului romanesc! În curtea casei îți faci singur c*rățenie!!
10
0
Daca s-a distrus din imaginea statiunii ,o decizie iresponsabila este vinovata si anume cea prin care se permite profanarea nisipului sfant al plajelor cu aceste beach-baruri...Ce sa mai vorbim de intrebarea : unde se deverseaza apele menajere ale acestora ?
9
0
nu se mai satura de parati makkedonimea asta .
14
0
De Mamaia a ramas doar numele,numai este ce a fost acum 30 de ani.
11
0
Niște nesimțiți. Cum vă permiteți să aveți o conferință fără f**a de Corina M.? Ați innebunit? Lipsa ei din peisaj, lipsa geniului ei, a implicării ei duce la dezastre. Hahahahha
14
0
Acesti ilustri ai turismului. Zdreanta de Martin isi doreste tigania de pe vremea lu mazare cand ea era Cleopatra de Dobrogea..... de abia asteapta sa ajunga m parlamemt si sa conduca ea turismul sa ne intoarcem la tiganiile pe care le promoveaza impreuna cu toti shaormarii de se numesc ei asociatie. Asociatia Shaormelor si a WC urilor publice teansformate n cafenele si restaurante.
28
0
"e piata libera" - asta inseamna ca organizatia se poate promova si singura; "e piata libera" - foarte multi turisti prefera grecia, turcia etc ptr ca oferta este mai buna iar ministerul chiar nu poate face nimic in sensul asta
20
1
din Mamaia sunt evazionisti fiscali care nu dau bonuri fiscale. Dau numai nota de plata daca o dau si pe aia. H-oti calificati. Trebuie sa mearga la puscarie toti daca ANAF isi face treaba. Dar nu o face si iau shpaga.
21
0
Voi chiar vorbiti serios mai patronilor,cand va spuneam eu si multzi altzi sa lasati preturile mai jos caci pleaca totzi romani la Bulgari,mai stitzi ce atzi raspuns ?,daca nu va reamintesc eu:"la bulgari merg saraciile,la noi vin oameni cu bani",acum ce mai vretzi de la ministru,voi ramanitzi cu bogatzi din Romania,adica pitzipoancele,bombardieri,drogalai si cocalari caci asta este lumea voastra.
26
0
Anul asta canta pescărușii vor veni doar cei cu vaucere Mancarea o servește ieftin in Kaufland și Carrefour Numai găsiți r*mâni p****i au fost în Grecia Turcia Bulgaria au văzut turism adevărat acolo Aici foame de bani la tot pasul
28
0
sunteti milionari in EURO, toti vreti sa profitati de pe urma turistului, ieri, o vecina era cam rosie la fata, ce ai patit vecina? Am fost in Turcia, 7 zile, hotel 5stele, all inclusive, 350euro... pai, normal ca iti vine sa scuipi pe smecherii astia din ROmania, toti alesii neamului, ca nu orice p***t are hotel, consilier psd, pnl etc smecheri... ti ai ... va meritati soarta
27
2
Mocageala,scutiri,sa va dea statul si sa va faca,voi doar sa va umpleti buzunarele! Greata!
24
1
aceeasi gloaba obosita!
22
0
ar fi sa stim si noi unde s-a ascuns zeita tomiris !?!
23
0
Operatorii din Mamaia vor fi facuti praf si anul asta de catre lipsa de clienti !, la multi ani .
25
3
Nu le ies banii la alde m***e de Constanta ?
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510