REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

OPT localități din județul CONSTANȚA rămân în CARANTINĂ

OPT localități din județul CONSTANȚA rămân în CARANTINĂ

Replica API 20 decembrie 2020 | 00:34 11393

Începând de duminică, 20 decembrie a.c., în județul Constanța, vor rămâne în carantină 8 localități. Măsura de carantină zonală va înceta pentru localitățile Lumina, Mihail Kogălniceanu, Valu lui Traian și Năvodari.

Ordinul privind prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru orașul Ovidiu a fost semnat. Măsura intră în vigoare începând cu data de 19 decembrie, ora 20:00, pentru o perioadă de 14 zile. În acest moment, în județul Constanța sunt 12 localități carantinate.

Reamintim că, din seara de sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:00, va înceta măsura de carantină zonală, în U.A.T. Lumina, U.A.T. M. Kogălniceanu, U.A.T. Valu lui Traian, iar de mâine seară, de la ora 20:00, va înceta măsura de carantină pentru U.A.T. Năvodari.

Așadar, de duminică, de la ora 20:00, în județul Constanța, vor rămâne în carantină 8 localități și anume Ovidiu, Constanța, Techirghiol, Eforie, Cernavodă, Cumpăna, Târgușor și Grădina.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi va inchipuiti cum haladuie infectatii cu covid ,ca niste zombii,prin Gradina si Targusor?Cati infectati sunt nici pulea nu stie.Tuzla este gard in gard cu Eforie unii au covid iar ceilalti nu...hai mars
1
0
Ce inseamna sa ai timp liber... chiar daca nu avem simptome, mergem si ne testam...facem cozi interminabile la ambulante. Rezultatele fals-pozitive nu contenesc sa apara, de aici si incidenta ridicata. Cum au zis si altii..depresia e boala celor de la oras, la rural ai treabaa, nu ai timp de depresie. Proasta natie mai suntem.
7
0
Unde pot vedea incidenta pe zile pe localitatile din Constanta
3
0
Am citit comentarile a mai multe titluri si sunt oripilat de ceea ce vad. In ultimi 15 ani educatia in Romania este un ineficienta cu niste rezltate dezastroase. Sunt convins ca majoritatea persoanelor care isi dau cu parerea in comentarile de mai jos nu nici o pregatirre de specialitate, dar totusi jignesc alte persoane care au alta opinie pentru ca "iei" stiu !! Siteul asta minunat ar trebui sa isi asume raspunderea continutului pe care il afiseaza..TOXIC si interzis minorilor !!
3
0
Testati va oilor ca din cauza voastra stam izolati la nesfarsit!!!!!!
3
2
Sa ii ia dracu pe toti in ziua in care i-am votat si cine dracu mai merge sa voteze..sa le deschida cand o sa le zic eu deschideti! asa cum ne-am cumparat brad ,carne, de Craciun asa o sa-i votez. Sa-i ia dracu de filfizoni,cat a fost votarea n-a fost carantina si amenzi,nenorocitii dracului,viemi.Bestii nu oameni.Se imbolnaveste lumea in case de plamani ca nu au caldura.Astia sunt cei mai mari criminali de la Ceausescu incoace.Astia ar trebui impuscati ca Ceausescu. Omoara poporul prin infometare si frig.Omoara poporul netratand-ul la spital.Spitalele sunt lagare de exterminare acum.
8
3
NU SE MOARE DE COVID CI DE PROSTIE..
5
5
Da,cei ce voteaza indivizi de teapa celor care ne conduc tara merita tot ce se intampla. Lipsa de masuri reale in folosul populatiei si impotriva pandemiei este conform deciziilor celor alesi de popor prin vot. Votati USR-PNL in continuare si veti fi fericiti . Nici aia de la PSD nu ar face mara branza,insa din blegeala,nu de rautate si ticalosie combinata cu prostia alora din PNL si USR. NU avem de fapt politicieni patrioti,ci tipi si tipe pe acolo,adunaturi de mahalagii,pentru ca asa votam noi. Nu vrem sa alegem personalitati si valori,avem ce am ales,asa ca mucles!
2
6
De ramadam vom avea voe sa circulam?
4
2
De Vina pt cacanaria Stupida de Carantinare este zebzecul de sef Dsu Arabitoiul Arafat si Diavolul impelitat de Prefect al Constantei Silviu Cosa sluga lui Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac :Baa Frate da-o in morti masi de Carantinare Stupida sper de 1 Ianuarie 2021 anul nou sa se incheie cacanaria Stupida de Carantinare ca sunt destul de suparat pe Porcii Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac si sluga lui de diavol impelitat prefectul Constantei Silviu Cosa si pe Bosul Dsu Arabitoiul Arafat :Ma nataraiilor sper in Prima parte 1 Ianuarie 2021 sa se Termina Carantina definitiv
7
13
cu asta ne batem capu.........????????
2
3
Carantina totala 30 zile si gata. Inchiderea granitelor 30 zile cu prelungire. O tot tinem de 10 luni numai in carantine si degeaba, oamenii tot mor de covid. Ne trebuie un conducator care sa ia taurul de coarne. Nu o sa moara nimeni de foame, salariile sa fie platite indiferent ca stai acasa si din 1 februarie liber la munca, baruri, restaurante etc
15
9
Carantina de rahat. Prefect idiot
26
5
Eu propun asa.....daca tot ne tin mai mari judetului in carantina o luna jumatate poate doua,nu se stie,ca TOTI oamenii din alte judete inclusiv din mun.buc.si in special cei din tulcea sa intre in judetul constanta pe baza testului covid.....sa se aplice si pentru cei din alte judete care stau cu chiririe in constanta...m-i se pare normal si corect.....
26
2
Sa ma pis pe carantina voastra , asta se intampla daca ai prefecti idioti.
48
9

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620