REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Orașul NĂVODARI s-a pregătit de CARANTINĂ

Orașul NĂVODARI s-a pregătit de CARANTINĂ

Replica API 23 noiembrie 2020 | 12:44 1639

Odată cu anunțarea de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța că orașul Năvodari urmează să intre în carantină, începând de duminică, 22 noiembrie, ora 20.00, locuitorii au început pregătirile aferente perioadei de 14 zile. Aceștia au dat iama nu doar în magazine și farmacii, ci și în centrele de copiere, pentru a-și achiziţona cele necesare.

A fost ultima zi în care cetăţenii au putut circula fără restricție pe străzile localității. Așa cum era de așteptat, ca și în cazul constănțenilor, oamenii s-au așezat la cozi interminabile pentru a-și achiziționa cele necesare pentru întreaga perioadă instituită de carantinare zonală. Aglomerația s-a produs și în fața centrelor xerox, acolo unde oamenii au așteptat minute bune pentru a-și descărca declarația pe proprie răspundere. Pe lista cumpărăturilor celor mai achiziționate de aceștia se numără produsele de bază, precum uleiul, făina, carnea și ouăle. De asemenea, farmaciile au fost la mare căutare. Cetățenii nu au format cozi doar la magazine și farmacii, ci și la centrele xerox, pentru a intra în posesia declarațiilor pe proprie răspunde, necesare începând de duminică, 22 noiembrie, ora 20:00.

S-au înghesuit pentru a-și descărca declarațiile

Pe acest subiect, un deținător al unui centru de copiere, ne-a declarat că a fost ziua cu cele mai mari vânzări. ,,Oamenii s-au înghesuit mai mult ca niciodată pentru a-și imprima declarațiile pe proprie răspundere. A fost o zi cu încasări neașteptat de mari”, a declarat aceasta.

Mesaj RO-Alert pentru năvodăreni

Departamentul pentru Situații de Urgență, prin IGSU, a transmis dumincă, 22 noiembrie,ora 17, mesaje prin intermediul sistemului Ro-Alert, cu instituirea măsurii de carantinare zonală a orașului Năvodari.

Vă reamintim, oraşul Năvodari este a zecea localitate din judeţul Constanţa care intră în carantină.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa ma sa intre si ei in carantina...eu m-as carantina oricand cu Maria Cofei, caam auzit ca are aspiratii politice...si in plus, cica i-aspirat bine in pantaloni pe baieti pe la primarie pe acolo...prietenii stiu de ce...Mariuto, cand vine randul meu, n-o sa mai mergi drept o saptamana mancatias eu alunita aia
0
0
pai cum sa nu bage in carantina orasul, daca angajatii primariei, functionri publici cu atributii de politisti locali, nu poarta masti? pe unul l-am prins eu! Amenintat si lovit de politistul local, search pe iutub
3
0
21 noiembrie a fost sambata nu duminica
0
0
Pe strada Midiei stau mogaldanii la vodca la bodega sau la alimentara lu'Machidoanca ! La fel si la spelunca imputita La Baietii de Elita de pe str. Marii stau bot in bot boschetarii si beau "pufoaica" sub nasul politiei ! De bodega lu' Fane Galbau consilier P.N.L. kkt obez nu mai virbim : toti boschetii din primarie beau cocartz si tusesc ca magarii ! Alea-s focare de COVID !
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212