REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° ConstanÈ›a Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° ConstanÈ›a Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Orban: 2024 - cel mai greu an politic şi electoral după 1989

Orban: 2024 - cel mai greu an politic şi electoral după 1989

Victor ROTARU 17 februarie 2024 | 00:00 329

PreÅŸedintele ForÅ£a Dreptei Ilfov, Ionel Dancă, ÅŸi-a anunÅ£at candidatura pentru ÅŸefia Consiliului judeÅ£ean, liderul partidului, Ludovic Orban, afirmând, cu acest prilej, că 2024 este cel mai greu an politic ÅŸi electoral după 1989, iar Å£ara nu poate fi lăsată pe mâna actualilor guvernanÅ£i.

Orban: 2024 - cel mai greu an politic si electoral dupa 1989Ludovic Orban

"Românii trebuie să ÅŸtie că există alternativă la pesedismul ÅŸi la populismul extremist. Alternativa suntem noi, alternativa este ForÅ£a Dreptei, alternativa este cea a oamenilor cinstiÅ£i ÅŸi liberi de statul controlat de mafia PSD - PNL. Cel puÅ£in în judeÅ£ul Ilfov, ca ÅŸi în multe alte judeÅ£e din Å£ară, suntem pregătiÅ£i să intrăm în această luptă cu candidaÅ£i care nu au venit în politică pentru funcÅ£ii, pentru interese personale. Sunt oameni disperaÅ£i de situaÅ£ia în care se află localităţile lor, de calitatea slabă a vieÅ£ii din localitatea lor ÅŸi au venit în echipa noastră, în echipa ForÅ£a Dreptei Ilfov cu gândul de a schimba ceva în comunitatea lor. (...) Eu, dragi colegi, cu susÅ£inerea voastră în echipă, împreună, vă anunÅ£ că voi candida la preÅŸedinÅ£ia Consiliului JudeÅ£ean Ilfov", a transmis Dancă, la ConferinÅ£a judeÅ£eană a filialei Ilfov a partidului.

El a adăugat că Ludovic Orban poate fi candidatul de dreapta care să câÅŸtige alegerile prezidenÅ£iale, "în ciuda tuturor sforilor trase de sistemul securist din România".

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, prezent la reuniune, a afirmat că Ionel Dancă nu a fost forţat să candideze pentru această funcţie.

"Noi n-am dat, ca PNL, decizie de birou în care să-i forţăm pe preÅŸedinÅ£ii de filiale să candideze la preÅŸedinÅ£ia Consiliul judeÅ£ean sau la Primărie. Åži chiar e o surpriză plăcută că Ionel vrea să-ÅŸi asume această bătălie, care este o bătălie în care nu ne luptăm cu alte formaÅ£iuni politice democratice care fac campanie promovând proiecte, noi ne luptăm cu o mafie care are mai multe capete", a spus Orban.

Potrivit acestuia, în campaniile electorale din 2024 este nevoie de implicarea fiecărui membru al ForÅ£ei Dreptei.

"Nu ne batem numai cu două clanuri mafiote politice, ci ne batem ÅŸi cu interesele din spatele acestor clanuri mafiote", a menÅ£ionat Ludovic Orban, referindu-se la situaÅ£ia fostului lider PNL Iulian Dumitrescu, care este cercetat într-un dosar penal.

"Anul 2024 este, practic, cel mai greu an politic ÅŸi electoral care a existat de la debutul democraÅ£iei originale patronate de Iliescu, cozile de topor ÅŸi agenÅ£ii de influenţă ruÅŸi ÅŸi de alianÅ£a dintre nomenclatură ÅŸi fosta securitate, pentru că sunt toate alegerile în acelaÅŸi an ÅŸi pentru că ceea ce se alege în acest an va influenÅ£a evoluÅ£ia României nu pe următorii 4 sau 5 ani, cât durează un mandat, ci pe următorii 20 de ani, după părerea mea. Aici, sigur că putem fi spectatori sau putem să facem politică: mai facem o ÅŸedinţă, mai bem o cafea, să lăsăm lucrurile să se întâmple natural. Eu cred că n-avem voie să facem aÅŸa ceva. Eu cred că în acest an trebuie să fim preocupaÅ£i de comunitatea în care trăim, de judeÅ£ul în care trăim ÅŸi mai ales de Å£ară, pentru că, dacă nu schimbăm direcÅ£ia, lucrurile vor merge din rău în mai rău", a declarat Ludovic Orban, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar ai aparut?Nebunule!
0
0
Nu ti e rusine fosila dracului sa candidezi. Tu zici de hoti si mafioti ? Dar tu nu ai fost la butoane in ultimii 35 de ani? Vii acum ca fat frumos imaculat? Oare cine mai este asa bou sa te voteze.....
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620