REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Orban: Avem pregătită o soluţie pentru a pune rânduială în haosul pe care îl generează majoritatea PSD în Parlament

Orban: Avem pregătită o soluţie pentru a pune rânduială în haosul pe care îl generează majoritatea PSD în Parlament

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 482

Ludovic Orban

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat joi seară că liberalii au pregătită o soluţie pe care o testează cu mai mulţi jurişti pentru a pune "rânduială în haosul pe care îl generează majoritatea PSD din Parlament".

"Avem pregătită o soluţie pe care o testăm cu mai mulţi jurişti constituţionalişti pentru a încerca să punem rânduială în haosul pe care îl generează majoritatea PSD din Parlament şi mai ales această atitudine penibilă de boicot faţă de nişte proceduri constituţionale fundamentale", a afirmat Orban.

El a răspuns astfel întrebat fiind dacă ia în calcul să conteste nerespectarea procedurii în eventualitatea în care parlamentarii PSD nu vor fi prezenţi la învestirea Guvernului Orban II.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că social-democraţii nu vor participa pe 24 februarie la şedinţa plenului reunit al Parlamentului în care urmează să fie învestit Guvernul Orban II, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am gasit solutia meritata pentru toti PNL- istii. Multa, multa muie cu cacat.
1
0
Usr plus cat mai e spaga la umc la Programarea calculatoarelor, votati spagari noi, tudor darie vegheaza
2
0
Haos este in capul lui si a stapanului lui care vorbeste lent si prost. Astia de la PNL sunt vai ce curul lor,mai slab pregatiti decat blegovanii de la PSD si nu recunosc ca sunt prostalai,dand vina tot pe pesedeul care oricum e praf si pulbere. A venit guvernul Orban ca si ala al lui Ciolos,ca o basina la gaura curului. Zgomot si atat. Restul pute a saracie si criza adusa pentru multumirea romanilor care s-au cacat pe ei cu muie PSD si au luat ei insisi o muie mai profunda. Na,luati PNL si bati-vi-l in cur ! E mai bine asa,cu fostul PDL vopsit? Atunci pa ! Mucles !
3
2
Bai Orbane, nu te uiti in oglinda sa vezi ce fata ai ?????
3
2
Ai o solutie... o p..a! Daca aia de la psd sau din ale partide nu vor sa vina la sedintele din plenul Parlamentului, nu vin si nu are nimeni ce sa le faca! Tu vezi de membrii tai de partid si de guvernarea tarii si nu te mai da fata mare in politica...
4
0
incercati cu cianura, cred ca e cea maisigura metoda.Exista si VX ptr. aia mai rezistenti
4
2
Foarte bine d-le premier, gasiti o solutie pentru a pune "randuiala in haosul pe care il genereaza majoritatea PSD din Parlament". Da, trebuie sa scapam de ei: olguta, serban, ciordache, solomon, andreea cosma,....etc. Sunt o RUSINE, o MARE RUSINE, o pata neagra pentru Romania, pentru romanii adevarati. Au distrus democratia, au mintit, au furat, au dezamagit. Fac CIRC, mare circ,... din pacate pe banii nostri, din sacul statului, platiti de noi, din impozitele noastre, care chiar muncim cinstit, in privat, nu la STAT, NU.
2
8

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436