REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.3° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.3° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Orban: Decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida susţinut de PSD - una greşită

Orban: Decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida susţinut de PSD - una greşită

Replica API 11 august 2020 | 00:00 1138

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că este "greşită" decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida la Primăria Sectorului 2 susţinut de PSD.

Ludovic Orban

"Decizia luată de domnul Popescu este o decizie care îl va face să piardă toată încrederea pe care o avea din partea electoratului de dreapta din Sectorul 2 şi, după părerea mea, este o decizie greşită", a afirmat Orban, la sediul PNL, scrie Agerpres.

El a adăugat că nu s-a discutat despre persoane la negocierile purtate cu USR PLUS privind candidaţii pentru Bucureşti la alegerile locale.

"Nu s-a discutat la Bucureşti când am purtat negocierile cu partenerii din USR PLUS despre persoane, am discutat despre coordonatele generale ale unei înţelegeri, de susţinerea unor proiecte benefice pentru bucureşteni, am discutat despre unirea tuturor forţelor pentru a elibera Bucureştiul de PSD şi s-a ajuns la această formulă de candidaţi, adică îl sprijinim pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi cei şase candidaţi la primăriile de sector", a susţinut Ludovic Orban.

PNL şi USR PLUS au decis să aibă candidaţi comuni pentru primăriile sectoarelor Capitalei, Radu Mihai (USR PLUS) fiind desemnat să intre în cursa electorală pentru Sectorul 2 şi nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu.

Popescu a anunţat, miercurea trecută, că va candida la Primăria Sectorului 2, urmând să negocieze cu partidele care sunt dispuse să îi ofere susţinere sau să se înscrie independent în cursa electorală. Ulterior, el a informat că PSD susţine candidatura sa la Primăria Sectorului 2.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie tuturor candidatilor PNL de la primarii in frunte cu muc cel mic de Bucuresti. Sa o luati toti la buci !
1
0
Pune mana pe carte, invata romaneste, abia apoi posteaza aici. Asta ca sa intelegem si noi ce-i in capul tau...
1
2
votant , cu exceptia dintre vadim si iliescu-ptr care regret cate zile voi avea-am ales si m-am inselat, raul mai mic. De data aceasta, dle Orban, sun de acord cu dl Popescu cu mentiunea ca , in locul dsului, as fi candidat ca independent
2
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365