REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Orban, despre primarul din oraşul Sângeorz-Băi: Sunt, categoric, împotriva oricărui comportament agresiv

Orban, despre primarul din oraşul Sângeorz-Băi: Sunt, categoric, împotriva oricărui comportament agresiv

Replica API 18 septembrie 2020 | 00:00 1271

Premierul Ludovic Orban a condamnat, joi, comportamentul primarului din oraşul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, subliniind că acesta nu candidează din partea PNL la alegerile locale.

Ludovic Orban

"Evident că sunt împotriva, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor, cu atât mai mult faţă de copil. Dezavuez un astfel de comportament. Nu îl mai prezentaţi... a fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, este un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ", a arătat Orban în cadrul unei declaraţii acordate presei, scrie Agerpres.

Reprezentanţii PNL Bistriţa-Năsăud s-au delimitat, joi, de comportamentul primarului din oraşul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care şi-a filmat fetiţa dezbrăcată şi în genunchi, în timp ce o certa.

Traian Ogâgău a câştigat primul său mandat de primar al oraşului Sângeorz-Băi în 2016, ca reprezentant al PNL.

La alegerile locale din acest an, Ogâgău candidează ca independent, după ce a fost nevoit să se suspende din PNL din cauza condamnărilor primite în două dosare penale, dar liberalii nu au nominalizat un alt candidat pentru Primăria oraşului Sângeorz-Băi.

După apariţia imaginilor cu fetiţa primarului, atât Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cât şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au demarat anchete.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sclavilor, nu ne dati si noua articolul cu orban care-l intreaba pe batranul in scaunul cu rotile ce viteza prinde??? sau poate filmuletul ala cu rares bogdan care odata improsca cu rauat primarul de la iasi, odata il linge ca sa vedem adevarul despre otiunile voastre!!! hai ca daca era dancila erati primii care publicati!
0
0
Conteaza aderarea la un partid ca sa fii om? Aici vorbim de cetateanul sau parintele Ogagau.Ca e primar sau nu ,apucaturile de calau fata de copilul sau sunt de natura psihiatrica.Uitati cine conduce o localitate !
1
0
Dar cine zicea liberalilor sa dea cu parul in cap?
1
2
Numai puneti ma betivul asata pe site ca strica imaginea
1
2
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
1
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436