REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Orban: Nu am putut controla petrecerile de după câştigarea alegerilor. Participanţii, posibil infectaţi cu coronavirus

Orban: Nu am putut controla petrecerile de după câştigarea alegerilor. Participanţii, posibil infectaţi cu coronavirus

Replica API 1 octombrie 2020 | 00:00 1174

Premierul Ludovic Orban a declarat că autorităţile nu au putut controla petrecerile desfăşurate după anunţarea rezultatelor la alegerile locale şi le-a transmis participanţilor, indiferent de partidul politic din care fac parte, să se considere ''ca şi cum ar fi posibil infectaţi'' cu noul coronavirus.

Ludovic Orban

"În ceea ce priveşte organizarea alegerilor, noi am supravegheat ca tot ceea ce a însemnat activitate de campanie, procesul electoral din ziua votului, să se desfăşoare în conformitate cu regulile stabilite şi cea mai mare parte s-a desfăşurat. Ce nu am putut controla, pentru că nu aveam cum să controlăm, uman, sunt petrecerile care au fost organizate după câştigarea alegerilor. Aici, le recomand tuturor celor care au participat la astfel de petreceri, indiferent din ce formaţiune politică sunt, să se considere ca şi cum ar fi posibil infectaţi, pentru că la aceste petreceri, unele dintre ele le-am văzut şi la televizor şi pe online, nu s-au respectat regulile'', a spus Ludovic Orban, miercuri seară, la sediul MAI, întrebat despre un eveniment de campanie al PNL unde nu s-au respectat regulile de protecţie, scrie Agerpres.

Premierul a participat la sediul MAI la o videoconferinţă cu prefecţii şi cu reprezentanţii instituţiilor cu responsabilităţi în gestionarea epidemiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu esti in stare sa ii bagi pe aia sanatosi cu aia bolnavi
0
0
s a controlat plaja, nuntile, cimitirul etc. multa lume s a bucurat dar pe mana lor!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436