REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Orban: PSD caută să facă legături fără fundament între mine şi activitatea unei societăţi a statului

Orban: PSD caută să facă legături fără fundament între mine şi activitatea unei societăţi a statului

Replica API 7 iulie 2020 | 00:00 1007

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la ''Ora prim-ministrului'', că subiectul pentru care a fost invitat nu are legatură cu activitatea sa de şef al Guvernului, menţionând că se încearcă crearea unei legături ''inexistente'' între el şi cercetarea unei instituţii a statului.

Ludovic Orban

"Sincer, sunt uimit de subiectul care este pus în dezbatere pentru care este utilizată procedura de chemare a premierului în faţa Camerei Deputaţilor, pentru că acest subiect mi se pare un subiect care nu are legătură directă cu activitatea mea de premier şi în care se încearcă crearea unei legături inexistente între mine şi Guvernul pe care îl conduc cu cercetarea unei instituţii a statului. Îmi pare că în loc să ne concentrăm pe adevăratele priorităţi PSD caută să arunce în spatele meu, într-un mod insidios, să facă legături fără niciun fel de fundament între mine şi activitatea unei societăţi a statului, despre care este adevărat că există o anchetă în curs. Şi mă bucur că există o anchetă în curs şi asta e cea mai bună dovadă a faptului că instituţiile din domeniul Justiţiei îşi fac datoria şi că este bine ca Justiţia să pedepsească pe oricine a săvârşit infracţiuni de corupţie", a afirmat Orban, scrie Agerpres.

Camera Deputaţilor a început, luni, şedinţa în care premierul Ludovic Orban participă la dezbaterea pe tema achiziţiilor făcute de Unifarm în contextul pandemiei de COVID-19.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436