REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Orban: Rectificarea bugetară va fi adoptată în cursul acestei săptămâni

Orban: Rectificarea bugetară va fi adoptată în cursul acestei săptămâni

Replica API 11 august 2020 | 00:00 1043

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat luni că în această săptămână va fi adoptată rectificarea bugetară.

Ludovic Orban

"Rectificarea bugetară va fi adoptată în cursul acestei săptămâni. Ministerul Finanţelor a finalizat raportul privind starea economică şi bugetară. Chiar astăzi, împreună cu domnul ministru al Finanţelor, o să mai purtăm discuţii cu miniştri, ordonatorii principali de credite privitor la rectificarea bugetară. Din solicitările pe care le avem sunt solicitări pertinente de creştere a alocărilor bugetare pe zona investiţiilor, în infrastructura de transport - sunt solicitări la Ministerul Transporturilor, investiţiilor judeţene şi locale - aici este vorba de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. De asemenea, vom aloca sume suplimentare în domeniul sănătăţii, în domeniul educaţiei şi în domeniul agriculturii pentru că este necesară o majorare a bugetului Ministerului Agriculturii pentru plata despăgubirilor către fermierii ale căror ferme au fost afectate de secetă şi mai sunt câteva măsuri în care avem ca obiectiv creşterea bugetului", a spus Orban, la sediul PNL, scrie Agerpres.

El a subliniat că situaţia este una în care constrângerile bugetare sunt foarte mari şi că o să se analizeze cu foarte mare seriozitate fiecare obiectiv de investiţii şi fiecare solicitare de creştere a bugetului.

Ludovic Orban a mai arătat că încă nu s-a luat o decizie legată de ce ministere vor pierde la rectificarea bugetară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca diasporistii sunt buni doar sa trimita bani acasa si cind vine timpul de vot ,in rest suntem vazuti doar ca nulitati.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436